Mit gondoltok erről?
Hordoztam gyereket a szívem alatt. Aludtam úgy,hogy kisbaba feküdt a mellkasomon... . Pusziltam bibiket ,gyógyítottam megtört kis szívet,lepukiztak, lepisiltek és éjszakákat töltöttem karosszékben. De most sem tenném másként!!! A testem bár nem tökéletes ,de ha belenézek a tükörbe egy anyukát látok ,aminél nincs nagyobb dicsőség vagy áldás! Tedd ki ezt az üzenőfaladra ha Te is büszke vagy arra hogy édesanya vagy!
Nem szánalmas ez a kiírás? Mert az oké, hogy itt nyammognak az egész nap a gép előtt ülő "anyukák", na de, hogy már a faceboookon is...
inkább te vagy szánalmas...ezt gondolom erről
és még nincs gyerekem,de így gondolom,hogy nézz magadba mélyen
Engem nem zavarnak az ilyenek. Ha nem érdekel valami, el se olvasom. És igenis, a sok apróbb-nagyobb bosszúság ellenére is az anyák legyenek magukra büszkék, még ha nem is úgy néznek ki amit a divat diktál, néha fáradtak, karikásak a szemeik a kialvatlanságtól, aggódnak a családjukért, stb... Aki bele mer vágni az anyaság néha nehéz, ám minden nehézséget ezerszeresen megháláló hivatásába, az ne szégyellje, hogy ő ÉDESANYA!
Ha téged ez zavar, ne olvass el mindent, ami eléd kerül :)
én nem bírom az ilyen nyál szövegeket...ezért is jöttem le fb-ról....
Anyukám 5 gyereket nevelt fel, mégsem veri a mellét...
Majd ha az összes gyerekem felnőtt lesz, és megállja a helyét az életben, na akkor majd mondom, hogy jó anya vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!