Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » GYED módosítás? Most hogyan...

GYED módosítás? Most hogyan is lesz?

Figyelt kérdés
Légyszi valaki segítsen megérteni a jövőbeli bekövetkezhető változást Gyed terén.Annyit tudok, hogy Bajnai programja szerint,ha elfogadják, akkor csak azok kapnak 2 évig Gyedet(mint eddig),aki bizonyítja hogy ezév július elseje előtt esett teherbe vagy szült.Aki utána annak márcsak 1 év Gyed és 1 év Gyes jár.Ez most így van? Vagy van türelmi idő ha a törvényt elfogadják?Szeretnénk második gyereket most nem tudom mit csináljunk.Légyszi aki tudja írja le pontosan hogyan is lenne.Köszönöm!!
2009. ápr. 8. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Senki nem fogja neked pontosan megmondani, mert senki nem tudja pontosan.

Még el sem fogadták a programot.

Szerintem ráérsz majd akkor ezen idegeskedni, ha már elfogadták és elkezdték megvalósítani.

2009. ápr. 8. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
A pillanatnyi állás szerint így van ahogy írod, ennél többet egyelőre nem lehet tudni. Most úgy tűnik, hogy annyi lesz a türelmi idő, hogy majd törvény lesz belőle valamikor májusban. Akkor fogunk majd csak többet tudni a mostaninál.
2009. ápr. 8. 23:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mint írtam tudom hogy nem fogadták még el, de elfogják, és ha mondjuk elfogadják bevezetik május végén, van 1 hónap, hogy teherbe essen az ember.Arra azért kevés ez az idő.Azért kérdezem, hogy ti mit hallottatok...
2009. ápr. 9. 08:53
 4/4 anonim válasza:

Szia!

Találtam egy cikket, de több is van hasonló tartalommal:

[link]

Remélem segítettem... :) Én is hasonló cipőben járok, de most egy kicsit megnyugodtam, hogy van még erre idő... :))

2009. máj. 14. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!