Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ideiglenes elhelyezés az apánál?

Ideiglenes elhelyezés az apánál?

Figyelt kérdés

sziasztok.

ha kisfiamat (2és fél éves) ideiglenesen sajnos az apánál helyezte el a bíróság,az mennyire döntő a végső ítéletre nézve?

mi a tapasztalat?valaki esetleg került már ilyen helyzetbe?(remélem ,nem ,de ha mégis,megosztaná?)

köszönöm.

nagyon el vagyok keseredve,de azért nem adom fel.

2011. aug. 2. 14:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Hűűű valami nagyot hibázhattál, ha 2,5 évesen az apjánál helyezték el. A világért se szeretnélek bántani ezért. De lehet, hogy nem olyan egyszerű a dolog. Nem lesz kis harc a végső döntés megváltoztatása.
2011. aug. 2. 14:55
 2/9 anonim ***** válasza:
Az a kérdés, hogy miért született ez a döntés. Ha azért, mert nem volt hol laknod, nem volt munkád és már változtattál rajta, akkor esetleg születhet ezzel ellentétes ítélet. Ha veszélyeztetted, akkor kizárt.
2011. aug. 2. 14:57
 3/9 A kérdező kommentje:

nem veszélyeztettem,dehogy,nagyon szeretem a kisfiam és lakásom is van,sőt,saját ingatlanom is,ami kiadtam bérbe.

viszont még nem tudtam elhelyezkedni,sajnos,gyes után mindenki tudja,hogy nem éppen könnyű.

2011. aug. 2. 15:11
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor miért az apjánál lett elhelyezve?
2011. aug. 2. 15:15
 5/9 anonim ***** válasza:

első vagyok:

Valóban csupán ezért helyezték el az apánál???? Ilyet nemigen hallottam még.

2011. aug. 2. 15:18
 6/9 A kérdező kommentje:

Azért,mert apuka hajthatatlanul ragaszkodik a kicsihez,és ahhoz a meglátásához,miszerint nála jobb helyen van a gyerek.

és ennek érdekében bármire képes,mindennel támad engem.

emellett biztos munkahelye és kimondottan jó fizetése van.

ezzel sajnos én most-még- nem rendelkezem.

2011. aug. 2. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Na de a magyar joggyakorlat kimondottan anya párti, így önmagában ez édeskevés ahhoz, hogy egy 3 év alatti gyermeket az apjánál helyezzen el. Csak akkor születik ilyen döntés -ideiglenes is- ha az anya veszélyeztette a kicsit.
2011. aug. 2. 15:25
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

De akkor fizethet neked gyerektartást, plusz 2,5 éves gyerekre jár a GYES is, albérleti díj. Úgyhogy nem vagy jövedelem nélkül. És lakás nélkül sem, mert bérelhetsz, lakhatsz a szüleidnél vagy beköltözhetsz a saját ingatlanodba.

Szerintem is furcsa, hogy apánál helyezték el, akárcsak ideiglenesen is.

Inkább szállj magadba és keress rá az okokra, mi lehet. Illetve gondolkodj el, nincs e valóban jobb helye a kisfiadnak az apánál? Mert ha igen, akkor kerekedj felül az önzőségen és azt nézd ami a fiadnak a legjobb.

2011. aug. 2. 16:10
 9/9 josek ***** válasza:
ha elváltál kérhetsz asszonytartást is,, ez ritka de ismerösöm kap azt is,, és tényleg ez nagyon kevés hogy elvegyék a gyereket, akkor veszik el ha vagy drog alkohol vagy otthon hagyod egyedül, vagy nem etetedstb stb de azért mert nincs munka azért nem,, akkor sok anyátol elvennék
2011. aug. 4. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!