Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egységes a bababútorotok vagy...

Egységes a bababútorotok vagy nem?

Figyelt kérdés
Tehát egy bútorcsaládból való a kiságy, pelenkázó, szekrény stb. vagy nem?
2011. aug. 2. 10:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi úgy csináltattuk asztalossal a bababútort. Saját elképzelés alapján, és úgy, hogy később is használni lehessen. Amikor a kistesó jött, akkor Ő megkapta ezt a bútort, a kisfiunk pedig kapott egy ifjúsági szekrénysort. Nálunk az volt a lényeg, hogy jó sok pakolási lehetőség legyen a szekrényekben, mert rengeteg ruhát örököltünk és azokat valahová tenni is kell. A kislányom most 3 hónapos, de már 4 éves koráig megvan a teljes ruhatára unokatesók után.
2011. aug. 2. 15:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk egységes , kiságy van és pelenkázó komód de később ha már nem férünk el a sok cuccal, akkor ugyanebből a bútorcsaládból fogjuk venni a szekrényt is. Én ezt már nagyon korán kinéztem, ragaszkodtam hozzá és nem bántam meg mert nagyon tetszik és jó minőségű is :-)
2011. aug. 2. 22:35
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát úgy döntöttünk,hogy nálunk is egységes lesz, de megpróbálunk inkább gyerek bútort venni, ami később is jó lesz!:)
2011. aug. 3. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!