Na, ezen kiakadtam, miért kínozzák anyák a gyerekeiket? Miért baj, ha csuklik egy kicsit?
http://www.youtube.com/watch?v=yzZU-nLXtYg&feature=related
Szegény kisbabának majd kiesik a szeme is, annyira savanyú neki a citrom. Annyira megsajnáltam szegényt, szinte magatehetetlenek ennyi idősen, kvázi bármit meg lehet velük tenni.
én írtam,hogy kicsit sok a szabadidőd...Mindezt azért,mert ilyeneken kattogsz,és a legszebb,hogy még fel is húzod magad ha valaki meg meri jegyezni...És valóban igazad van,nem vagyok egy agysebész,de azt hiszem ezzel vagyunk így még egy páran...Engem egyébként egyáltalán nem zavart,ha csuklott a pici,semmit nem adtam neki,de ne állítsuk már úgy be,hogy aki ad neki az megkínozza,mely egyénértékű mondjuk egy fejjel lefelé lógatással...
Egyébként hidd el,ha annyira nem ízlett volna neki úgy köpi vissza egyben,hogy anyuka csak les,hogy ilyenre képes a gyerek...(tapasztalat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!