Hova lettek a vagyaim?

Figyelt kérdés

Tavaly oktoberben szultem. a 15. heten el lettunk tiltva a szextol egyeb komplikaciok miatt es mar volt elotte egy vetelesem. Szex mentes honapok, keserves 2 napig tarto vajudas utan csaszarmetszessel - megcsak nem is huvelyi uton - megszuletett a mi Kicsikenk. Ferjem alig varta, hogy tul legyunk mar a 6. heten megvolt az utolso szules utani vizsgalat ami olyan volt, mintha eleven husomat tepte volna szet a doki pedig tenyleg nagyon ovatos volt es rendkivul gyors.

Probalkoztunk...fajt es nem is igazan akartam. Aztan kertem, adjunk idot, hatha...de nem. Faj arrol nem is beszelve, az agyam total mashol jar. Ugyanakkor lelkiismeretfurdalasom van a ferjem miatt. Volt valaki akinek szules utan ilyen problemaja volt es ha igen, hogyan oldottak meg?

Veteles es terhesseg elott semmi gond nem volt. Meg en voltam akit inkabb aludni kuldott a parja. Szeretnem, hogy rendbe jojjenek a dolgok.

2011. aug. 1. 15:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem 2 gyerek után (nem voltak ilyen súlyos problémáim) most hogy rendeződött a vágyam (hozzáteszem a kisebbik most tölti nemsokára a 18 hónapot) jöttem rá, hogy nem volt a régi a dolog. Azt hittem minden rendben és más kifogásokat találtam, amiket hibáztattam hogy miért nem jó a szex. És arra fogtam, hogy azért nem ott jár az eszem. Mondom nem is tudtam, hogy a vágyaim nem jók (pedig már nem is szoptattam), hisz éreztem a vágyat, de annyit mégsem, hogy ugyanolyan jó legyen mint előtte volt. Szóval adj időt magadnak és beszélj erről sokat a pároddal. Én rájöttem, hogy ő sokat tudott volna nekem ebben segíteni (remélem hogy így van), ha előbb jövök erre rá és jelzem felé ezt. Ha még mondjuk 6 hónap múlva sem jön helyre a dolog. Akkor kezdjetek el azon gondolkodni, hogy a férjed is tesz-e a dologért (kellően fel tud-e húzni). Ha nem megy akkor pszichésen viselt meg a gyermekvállalás (szülés) és segítséget kell vszínű kérned. Ne söpörd a szőnyeg alá (mint én), mert mióta rendben van ez a része a dolognak (nem rég óta 2hónapja csak). Negyed annyit nem zsőrtölődünk sem egymással sem mással. Megéri minden oldalról.
2011. aug. 1. 15:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Erre en is gondoltam, hogy nem tud ugy kozeledni, hogy az nekem izgalmas legyen es azt is, hogy nem eleg kedves. De ennyi ido utan mar nincs pofam ezt mondani neki. Valahogy az agyamat kell atprogramozni.
2011. aug. 1. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez elég komolynak tűnik. Ha fájdalmat érzel a behatoláskor, akkor valami nem jött helyre, vagy megsérült és nem gyógyult be odabennt. Menj el orvoshoz. Elvileg már rendbe kellett volna jönnöd.

Nekem amúgy pont az a "problémám", hogy a szülés óta spontán orgazmusaim vannak. Naponta többször teljesen váratlanul. Már megtanultam, úgy átélni, hogy ezt senki körülöttem álló nem veszi észre rajtam. De amíg ez nem ment, addig voltak nagyon kínos perceim...

Sok szerencsét nektek!

2011. aug. 1. 15:30
 4/6 anonim ***** válasza:
nem fog sikerülni (rövid időre igen, de aztán úgyis kijön belőled a vágy az iránt, hogy legyen kedves....). Hidd el, neki is nehéz ez (hisz szültél, a gyermeked volt a melleden....) beszéljétek meg. Próbáld kiszedni belőle, hogy neki mi a gondolata, miért nem "izgat". A férjem még most sem mond semmi, szerinte már nincs ilyen problémája (de az is lehet, hogy csak ő nem tud róla, mint ahogy eddig én sem tudtam róla, hogy miért jár mindig közben máson a fejem). Nehéz időszak ez.
2011. aug. 1. 15:31
 5/6 anonim ***** válasza:
az orvosnál egyébként tényleg azért biztonság kedvéért kérdezz rá, hogy miért fájhat szeretkezés közben (ezt így nyugodtan mondd neki, hogy ilyen szemmel vizsgálhasson meg).
2011. aug. 1. 15:33
 6/6 A kérdező kommentje:

Hat, nem tudom....mikor veteltem is fajt egy jo darabig es olyan jo 9 honapra el is hagyott az izgalom. Aztan egy nap arra gondoltam, hogy azert fogok szeretkezni, mert jo es nem azert mert muszaly es kisbabat szeretnenk...mikor ugy tettem vegre akkor estem teherbe.

Ha nem lesz jobb akkor tenyleg doki lesz.

Koszonom a valaszaitokat.

NAgyon szeretnem, hogy valamilyen szinten vissza alljon minden a helyere.

2011. aug. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!