Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák. Akiknek brutális...

Anyukák. Akiknek brutális mellei lettek a terhesség alatt és szülés után! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
90/B -vel kezdtem a terhességem.....szülés után 100/c lett. És most ott tartok hogy már nem szoptatok de melltartót alig találok magamra!95/G a jelenlegi méretem!Mint két nagy dinnye......nagyon fáj a hátam a nyakam a derekam a súly miatt!Mit tehetnék?Már így is a nagyon nem szexi melltartók jutnak nekem de sajnos ez az ami elbírja a nagy súlyt!Elegem van! :(
2011. febr. 21. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem már most is elég nagy kebleim vannak, 85-90/E-F. De ezek kezdenek kicsik lenni, pedig még meg sem született a baba és nincs tejtermelés.

Sajnos, ekkora méretre igényes és csinos melltartót csak nagyon drágán lehet venni. Párszor sikerült a teszkóban kifognom nagy méretet és a minősége is jó. Ezen felül csak a Triumph-ban találok olyat, amit, mint fiatal nő szívesen viselek, és nem a saját nagymamámat idézem velük. De horribilis az áruk.

Tudom még javasolni az Anita márkájú melltartókat, ez sem olcsó, de van egy ismerősöm, szintén a te méreted, ő ott vett néhányat, sőt, még fürdőruhát is talált magának.

2011. febr. 21. 14:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszodat!Sokat segítettél!Most legutóbb én is a tescoban találtam magamra melltartót!Ez volt az egyetlen darab ami a méretem.....így gyorsan meg is vettem!:) Még egyszer nagyon köszönöm a válaszodat minden képpen megnézem ezeket a márkákat hogy mi a felhozatal! :)
2011. febr. 21. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia, üdv a klubban! Nekem már a terhesség előtt sem volt kicsi, 95 C, de a terhesség után, inkább le sem írom....

Az engem is marhára bosszant, hogy azonkívül, hogy az embernek fáj mindene a mázsás súlyoktól, csak méregdrágán kapok magamra melltartót, már ha kapok. Jah, hát hogy ne öregasszonyos legyen, az már full extrás is.

Egyik ismerősömet most fogják megműteni a Szent Imrében Pesten, magándokihoz ment el és ő műti majd a kórházban. Neki is hasonlóak a méretei és tb alapon megcsinálják majd neki. Kíváncsi leszek, milyen lesz. Igaz ő már szült két gyereket és 35 éves, nekem még csak 1 van, bár nem is lesz több, de így nem hinném, hogy ingyen megcsinálnák most. :(

2011. febr. 21. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!