Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mire költi a reálhozamot?

Ki mire költi a reálhozamot?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 07:44
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Axa? Valószínűleg szarul fektették be a pénzt. De hogy ha tényleg így van, és egy kanyit sem kapok, én biztos elmegyek a tévékhez, szerintem megérne a téma egy házon kívül adást. Mert ez gusztustalan, hogy ennyi lóvét csak úgy lenyelnek.
2011. aug. 1. 22:48
 32/38 anonim ***** válasza:
Én azt a pár ezret kajára..Még nm kaptam, számlámra kértem, Erste..
2011. aug. 1. 23:00
 33/38 anonim ***** válasza:

A férjem már megkapta, egyelőre még elraktuk, hogy legyen, ha hirtelen nagyobb kiadás jönne...

De valószínű, hogy téli tüzelőt veszünk belőle.

Én még nem kaptam meg, de nem is számítok nagy összegre.

2011. aug. 1. 23:55
 34/38 anonim ***** válasza:
Allianzos vagyok én már megkaptam a múlt héten.15595 forintot kaptam.mivel hó vége volt eltapsoltuk a Tescóban.A férjem szintén allianzos ő még nem kapott,de lekérdeztük és ő 25.188 forintot kap.Azt már magunkra költjük.ruha stb..
2011. aug. 2. 07:14
 35/38 anonim ***** válasza:
Ugy látom én sem fogok kapni semit Axa-s vagyok meddig fizetik ki??
2011. aug. 4. 17:11
 36/38 anonim ***** válasza:

15.31-es vagyok.

Ma megkapta a férjem az ING-től a hozamát, 90.400ft-ot kapott. Én Aegonos vagyok 2x annyi a befizetésem (kb. 840.000.Ft)és 18.000.valamennyit fogok kapni! :) Ez vicc szerintem! Ja és majd 20.-a körül utalják mert én meg a számlámra kértem. Pedig elvileg először az utalások jönnek de mindegy. Vicc az egész!

2011. aug. 4. 18:12
 37/38 anonim ***** válasza:

ING-nél vagyok, 141.000 Ft-ot fogok kapni, még nem érkezett meg. A Párom OTP-s, ő 50.000-t kap majd, még az sem érkezett. Mindketten számlára kértük.

S hogy mire költjük? Nem vagyunk közös kasszán, a Párom nem tudom mire fogja költeni, de tv-ket nézeget az újságokba, lehet azt fog venni.

Én egy részét csekkekre költöm majd, egy részét az 1 éves kislányunkra, és pár napra elmegyünk belőle hárman wellness napokra majd szeptemberben.

2011. aug. 5. 13:35
 38/38 anonim ***** válasza:
A párom az ING-nél volt, az övét (165 ezer) tartozás kiegyenlítésére költöttük, én az Allianznál voltam (26 ezer), és az enyémet új mobilra, mivel 5 éve használtam már a régit, és már hol működött, hol nem... Egyébként a durva az, hogy majdnem ugyanannyit fizettünk be mindketten, és ekkora különbség volt a két reálhozam között!
2011. aug. 8. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!