Ki mire költi a reálhozamot?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 07:44
11/38 anonim válasza:
én már megkaptam, allianz, 110 ezer ft
a lányomra költöm
12/38 anonim válasza:
Abból a 8000 ft-ból nem sok választási lehetőségem lesz...
13/38 anonim válasza:
A párom ING-es, de még nem kapta meg. Tartozásokat egyenlítünk ki belőle, pedig háztartási gépekre lenne szükség... :(
14/38 anonim válasza:
Én is a szememre költöm, mint az első, csak én megműttetem!
15/38 anonim válasza:
Remélem kijön belőle 1-1 gombóc fagyi a két gyerekemnek :)
A férjemét a harmadik gyerek köldökzsinórvér levételére, vagy a szemműtétére.
16/38 anonim válasza:
Mi az enyémből elutazunk 4 napra a balcsira,holnap indulunk,remélem lesz egy kis jó idő.A férjemé ma jött meg,azt lerakjuk,ősszel ablakot szeretnénk cserélni a konyhában belőle.Alliaznál vagyunk mind a ketten.
17/38 anonim válasza:
Új ágyneműkre, terítőre a konyhában, festékre, mert nem ártana kifesteni a lakásban néhány helyiséget, valamint csekkek, kisebb utazás.
18/38 anonim válasza:
Én a postástól már megkaptam, abból fotós cucc a páromnak.
A páromé még nem jött meg, meg én is várok még 1 helyről. Kb.700 ezerre számítunk. Leszigeteljük és szinezzük a házat (300ezer), befejezzük a nappalit (kb.80 ezer), belföldön nyaralás (100 ezer), a többit eltesszük.
19/38 anonim válasza:
Sem én sem a párom sem kaptuk még meg Ab-aegon-nál voltunk!!Hát van mire költeni szeretnék kisfiúnknak ruhákat őszre,aztán félre is kell tenni inységesebb időkre!!
20/38 anonim válasza:
Utolsó!
Én is az Ab-egonnál voltam, ma jött meg az otp-s számlámra. Biztos te is hamarosan megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!