Vezeték név Vásári. Milyen fiu és lány nevek illenek ehhez a vezeték névhez?
Vasvári Lídia , ;) Vasvári Krisztina, Vasvári Tímea, szerintem az a betüre végződő nevek jól mennek hozzá.. próbálj e szerint válogatni..
Vasvári jonatán, Vasvári Máté ; Vasvári Tamás; Vasvári Áron, Lehet hogy ezek pont nem teszenek neked, de az is lehet hogy nagyon;) Remélem segített, ha más nem abban, hogy mi ne legyen!!!! ;)))))
Nagyon sok erőt és kitartást!! ;) Hogy birod a terhességet???
Gratulálok, ez csodálatos!! Hogy jött össze? Én is szerettem volna ikreket-van a családban, de egy babám van:)
Nevet neked kell választanod, hisz egész életükben viselik a babák. Nézz neten, rengeteg utónév oldal van, magyarázzattal együtt.
Nekem Szabina lesz a lányom, ha fiam lenne, Levente lenne.
Sok boldogságot, kitartást és türelmet a három gyerkőchöz:-)
Háromszoros gratula! A Nikolett nagyon jó választás. Másik két névnek is magyaros hangzásút keressetek a Vásári mellé!
Fiúnak nekem a Levente, Norbert, Barnabás, Bálint a nyerő. Lánynévként a Niki mellé ne válassz pl. Vikit. Sajna nekem kevés lány név tetszik, ami tetszik (és illik a Vásárihoz): Zsófia, Lilien.
Sok boldogságot!! :o)
aszta hármasikrek! gratulálok és sok boldogságot:O)
szerintem tök aranyos lenne hogy Viktória (Viki), Nikolett (Niki) és Miklós (Miki). Vagy azonos betűvel kezdődjenek, pl: Némó, Nikolett, Nádja
nekem amúgy lánynevek körül a Virág, a Rebeka és a Réhel tetszik, fiúnévből az András. meg a Némó.:) de a Kitti név is ari (lánynak)
Vasvári Tünde
Szerintem szép, magyar név!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!