Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy 2 éves...

Mit lehet kezdeni egy 2 éves gyerekkel?

Figyelt kérdés
Nálam lesz az unokatesóm fia holnapig. sose volt még gyerekem és azt se tudom mit lehet vele csinálni. Azon kívül hogy eszik meg alszik mit lehet vele játszani?
2011. júl. 27. 13:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy 2 éves kisgyereknek tudsz mesét olvasni.Tudsz vele zenét hallgatni,tudsz vele mondókázni,viccelődni,tévézik már,de keveset.Lehet vele kisautózni,babázni.
2011. júl. 27. 13:21
 2/11 anonim ***** válasza:
Leviszed játszótérre ha nem esik az eső és ott a többi gyerekkel elvan vagy otthon játszol vele valamit.
 3/11 anonim ***** válasza:
labdázni,fürdeni,de am biztos hoz magával játékot.pl. építőkocka,labda,vmi zenélő kütyü...
 4/11 anonim ***** válasza:
Ő már nem alszik sokat. Ülj le mellé, olvass neki, vidd sétálni.De ha hamar megkedvel, úgyis mutatni fogja mit szeretne.
2011. júl. 27. 13:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
A kétéves gyerek NAGYON messze van attól, hogy eszik meg alszik...
2011. júl. 27. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:

Biztos hoznak magukkal játékokat is, azzal is szépen eljátszik majd.

Azonkívül szeretnek labdázni, játszótéren játszani, mesét hallgatni, mondókázni.

Az enyém szeret rajzolgatni, ragasztani is.

2011. júl. 27. 13:23
 7/11 A kérdező kommentje:
Én nem tudom de amióta itt van már sokat aludt :D
2011. júl. 27. 13:24
 8/11 anonim ***** válasza:
36%
"sose volt még gyerekem és azt sem tudom, mit lehet vele csinálni" Hát ez marha jó...:)
2011. júl. 27. 13:27
 9/11 anonim ***** válasza:
Nézhettek valami mesét is,ami nem "durva" és leköti,meg elmehetsz vele sétálni,parkba,kismotorozni,nem tudom egy kétéves szeret-e már rajzolni meg színezni,kifestőzni,de az is lefoglalja.Fél órára.
2011. júl. 27. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért többet alszik, mint egy felnőtt. Annyit nem mint egy baba, mert ő az aki szinte csak eszik és alszik.

Egy két évessel bármit lehet játszani, amihez neki kedve van. Ha lány, akkor babázhattok, orvososat is szeretnek játszani, vagy fodrásznak előlépni (ollót ne adj a kezébe!).

Készíthettek együtt valami pudingos, mazsolás, kekszes/piskótás édességet is. Amibe mondjuk a mazsolákat és a kekszet/piskótát ő rakja. Tetejét megszórhatja egy kis kókuszreszelékkel.

Ha fiú, akkor meg autóztok, legóztok.

De ahogyan előttem írták nyilván visznek kedvenc játékai közül egy párat, amit idővel saját maga visz majd, hogy ezzel játszunk. Ha nem viszi oda, akkor akár rá is lehet vezetni. Na meg egy két éves éppenséggel már egyedül is eljátszik, de azért nézz rá, nincs e valami baj.

2011. júl. 27. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!