Mi a véleményetek a Debóra névről? Ismertek hasonló nevű kislányt/felnőttet?
Szerintem jó név!
Ismerek is Debórát, nagyon szép, csinos kamasz lány :)
Jó választás!
A "mindenki"-t pedig rá lehet szoktatni a Debi helyett a Borára, csak következetesen mindig szólni kell. (tapasztalat :)))
Nagyon szeretem ezt a nevet.
2 Deborat ismerek. Az egyik kb . 16 eves. A masik 9 honapos :)
En adnam ezt a nevet a lanyomnak :)
Élvezem, hogy megoszlanak a vélemények:)
Nem értek egyet azzal, hogy csúfolható, egyrészt, mert ilyen alapon minden név csúfolható, másrészt pedig ismertem egy Debit (nyafka, beképzelt kis csitri volt, de elvonatkoztattam a névtől), és soha egyetlen osztálytársának sem jutott eszébe csúfolni.
Szerintem nem nyugat majmolós kategória, mint a Dzsindzseres hozzászóló mondta. A Rebeka, Ráhel, Debóra szerintem már nem az, én nagyon bírom, hogy bibliai nevek, bár azt nem mondom, hogy mindet adnám is a gyermekemnek. A nyugat majmolós a Dzs-betűsök, illetve az olyanok, mint a Lizbet, Ketrin és stb. Érdekes módon ezeket én sem kedvelem.
Valahogy nagyon viszolygok a tucatnevektől, esküszöm, tegnap éjjel már aludni sem tudtam, annyit rágtam magam az Eszter-Debóra témán. Bele fogok őrülni ebbe:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!