Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Váltott már valaki gyerekorvost?

DanaS kérdése:

Váltott már valaki gyerekorvost?

Figyelt kérdés
Szerintetek normális, hogy el kell mennem a gyerekorvoshoz és meg KELL indokolnom, hogy miért kérem a váltást? Persze elégedetlen vagyok a mostanival, mondhatni egy pokróc, ráadásul felületes és lekezelő. Vagy csak én vagyok túlérzékeny. Mindenesetre másik dokit szeretnék, de ehhez nekem színe elé kell járulnom és elmondani, hogy ugyan már legyen kedves átadni a papírjaimat az újnak. Van ehhez joguk egyáltalán?
2011. júl. 25. 22:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
22.38 vagyok.Mi például azért váltottunk,mert sikerült bejutni az egyetlen homeopátiás gyerekorvoshoz.Nem magyarázkodtam a körzetesnek,bajom nem volt vele,de mást szerettünk volna.
2011. júl. 26. 11:42
 12/15 anonim ***** válasza:
Mi is váltottunk, de nem kellett a régihez mennünk, ahogy előttem már írták, az új orvos kérte el a gyerek papírjait a régitől.
2011. júl. 26. 13:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem annyiban más a helyzet, hogy ugye helyben váltok. Ha elköltöznék evidens lenne hogy nem magyarázkodok. De tudom, hogy ez nem normális és nem is értem miért kell ez. Szerintem abszolút megalázó amit kérnek. Ha az új doki hajlandó átvenni akkor a másiknak ugyan mi köze ehhez? Mindegy, elmegyek majd az újhoz és rákérdezek muszáj-e magyarázkodnom!Köszi a válaszokat még egyszer.
2011. júl. 26. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Oké, de az nem lényeges, hogy miért váltasz. Nálunk sem kérdezte senki, hogy most költöztünk-e ide vagy csak egyszerűen váltunk valamiért.
2011. júl. 26. 15:14
 15/15 A kérdező kommentje:
Felhívtam a régi doki rendelőjét, megkérdeztem hogy mit kell tennem, majd mondta az asszisztens, hogy van egy orvosom akihez tartozok ezért ILLIK jelezni a távozást, hogy ne a másiktól tudja meg a doki...! Mondtam, hogy ezennel akkor jelzem és legyenek kedvesek kiírni a gyereket a rendelésből. Megtették, bár a hangsúlyt azt nem kommentálnám. Mondtam, hogy szabad orvosválasztás lévén kicsit erősnek érzem ezt a magyarázkodni kényszerülést, erre még furább hangnemben mondott még valamit, de valahogy elsuhant a fülem mellett a mondandó.
2011. júl. 29. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!