Milyen érzést váltott ki belőled, mikor gyermeked óvodás lett?
Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 09:01
1/6 anonim válasza:
Engem sokkolt, hogy igy rohan az idõ. A legnagyobb lányom bölcsis volt elõtte, de igy is fura èrzès volt, mert ovis koromra már egèsz tisztán emlèkszem ès hihetetlen volt, hogy már õ is ekkora. A közèpsõ lányomnál rutinosabb voltam, de nála is aggódtam, mert õ itthonról ment oviba ès fèltem, hogy sokat fog sirni. Nem igy lett.
2/6 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nemrég még böcsis volt, engem joban sokkol, hogy már negyedikes. Pár év és hozza haza a csajokat.
Amikor ovisok még olyan kicsitk és aranyosak, nem szemtelen ksikamaszok:-)))))
3/6 anonim válasza:
Én elég lelkizős típusú anyuka vagyok, ezért mindkét lányom oviba kerülése eléggé elszomorított:) Sajnáltam, hogy így elszaladt az idő, már nem csak velem van, nem csak tőlem tanul, nem csak velem érzi jól magát. A középső lányom talán éppen ezért 4 évesen kezdte csak az ovit. Valahogy úgy éreztem, őt többet kell gyámolítani, olyan kicsinek láttam. Azóta eléggé felélénkült, most elsős;)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem volt probléma az ovikezdésnél emiatt?
Én örömmel adtam oviba, nem is volt semmi gond vele.
2010. szept. 30. 09:48
5/6 anonim válasza:
szakadt meg a szivem, az volt az erzesem, hogy elveszitem, hogy mostmar nem lehetek eletenek minden perceben jelen, ugyanakkor a jozan eszem tudta, hogy mar szukseges a korabeliek tarsasaga, a kozosseg. nem is tudom neki volt nagyobb trauma vagy nekem az ovoda kezdes. persze ezt nem mutattam ki neki, az ovodarol mint erdemrol beszeltem, hogy mostmar o is oda jarhat. most masodik eve ovizik, mar elmult ez a kezdeti rossz erzesem, most is varom, hogy utana menjek delben, ki nem hagynam, hogy en vigyem es en hozzam. szeret ovodaba jarni es ennek en nagyon orulok :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nem alszik ott?
2010. okt. 15. 20:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!