Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hát anya az ilyen? Ma teljesen...

Hát anya az ilyen? Ma teljesen kiakadtam. Az utcán ment előttem egy nő. Egy ilyen nagyvalogú, puccos "dáma",10 centis tűsarkakon tipegett. Vagyis inkább vágtatott. Bal kezében egy babahordozó, benne nagyon pici baba.

Figyelt kérdés

Nem láttam közelről, de talán pár hetes lehetett. Úgy vitte magával, hogy lelógatta a hordozót a lába mellett, és ahányszor lépett (vágtatott), mindig belerúgott egyet a térdével!Jobbra - balra csapódott az a szerencsétlen kisbaba, csoda, hogy össze nem hányta magát! Hogy lehet ilyet csinálni? Normális ez a nő? Más is megbámulta, nem csak én, valaki be is szólt neki, de csak vágott rá egy pofát és vágtatott tovább.

Nekem nincs gyerekem, de ezen úgy kiakadtam, hogy hogy lehet így cipelni egy gyereket? Jó, hogy nem az autó tetején utaztatja.

2009. ápr. 4. 23:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ti csak véditek az anyukákat, de látni kellett volna, akkor rögtön nem védenétek. És nem csak én háborodtam fel rajta... Ha valahová igyekvő, majdnem megszakadó anyuka lett volna, akkor nem vág pofákat arra, aki beszól neki, és nem vágtat úgy, mint egy csataló. Róla sütött, hogy tojik a gyerekre, az csak egy "teher", ami húzza a kezét.
2009. ápr. 6. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!