Kismamák, tudtok már valamit, hogy kikre lesz érvényes a Bajnai-csomag?
Figyelt kérdés
Mármint azokra is,akik már most terhesek?Csak mert én hallottam olyat,hogy a 2010. máj. 1-ig megszülető babákra még nem vonatkozik,adnak vmiféle türelmi időt.
Személy szerint ha tudtam volna h ez lesz,nem próbálkozunk tovább,mivel nem tudnék gyesen itthon maradni,s egy év,az semmi..:(Egy ikres kismama
2009. ápr. 3. 15:26
1/4 anonim válasza:
szerintem mindegy ha be is vezetik 2010 től akkor választások lesznek a narancssárgát meg ezt nem fogják hagyni. nyugi.
2/4 anonim válasza:
Sajnos nem biztos hogy a narancssárgák nyernek jövöre :(
Majd a komcsik választások előtt megint beetetik valamivel a nyugdíjasokat (pl. majd ők visszakapják a 13.havit), meg még egy-két réteget, és azok boldogan ixelik be őket ismét...
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok, én is úgy tudom hogy 2010-től, de egyeltalán ne éljük bele magunkat, mert most gyorsan akarnak nagyot alakítani!
4/4 anonim válasza:
Én is reménykedem. Babafalva.hu-n olvastam, hogy a törvény életbelépését követő 300 napon belül született babákra ez nem vonatkozik. Egy fórumozó írta ezt, aki az OEP-től kapta az infót. Én pedig szégyellem magam, hogy kikre is szavaztam 2006-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!