Hogy öltöztök amikor sétálni mentek a picivel?
Én is inkább nőisesen öltözködök, most, hogy bejött a jóidő, leginkább szoknyába megyek le, vettem kényelmes lapos talpú cipőt, ami jól megy hozzá, és tudok benne órákig sétálni.
Bemelegítős anyukák már beszóltak 1x2x, hogy sétához nem kell kiöltözni, de én így érzem jól magam, mindig is szerettem öltözködni, szerintem attól, hogy gyerekem van, nem kell bemelegítőben járnom, főleg, hogy amúgy is max itthon vettem fel eddig is ilyesmit.
Szóval én a nőiesre szavazok!! :)
Boldog babázást Mindenkinek!!
Szerintem meg mindenki menjen úgy, ahogy jól érzi magát :)
Én pl mindig is sportosan öltözködtem ( nem kinyúlt mackóruhára gondolok, hanem simán hordom az utcán is a trekking nadrágomat, vagy azt a dzsekimet, amiben anno sziklát másztam). És ez most sincs másképp, ugyanígy öltözöm fel a sétákhoz is.
Én hülyén érzem magam szoknyában, ezért hétköznapokon nem is hordok - de nem szólnám meg azt, aki mondjuk abban tologatja a babakocsit.
Az meg, hogy mások mit gondolnak rólam, nem is érdekel igazából :D
Nem értem, miért kellene melegítőt felvenni egy sétára, ha amúgy sem öltözködünk úgy. Ok hogy 'csak' séta, de ha te így érzed jól magad, akkor csak nyugodtan! Van, aki csak azért vesz melegítőt fel, mert az valamennyire takarja a felszedett plusz kilókat! Nos mindenkinek maga dolga eldönteni, hogy mit vesz fel! Aki megszól, az meg lehet csak féltékeny.
Szóval kedves kérdező! Mindenképp úgy öltözködj, ahogy neked jól esik! Az a fontos, hogy te jó érezd magad a bőrödben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!