Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Budapesti, (gyerekruha)...

Budapesti, (gyerekruha) turkálokat kedvelo anyukaktol kérek jo helytippeket?

Figyelt kérdés
sziasztok!Hamarosan Budapestre megyek pàr napra munkaugyben. Itt is olvastam, hogy sok anyuka jar turiba a gyerkocnek beszerezni ruhakat. Tudnatok cimeket mondani, hol vannak a legjobb " lelohelyek"? Illetve érdekelne, hogy milyen minoségu kis szerkokat fogtok ki, nem tul viseltes, vagy foltosak a ruhàk? Koszonom elore is a valaszokat :)!
2009. ápr. 3. 09:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk a nagymamák a kispesti Kossuth térre járnak turizni (Kőbánya-Kispest metrómegállótól kb. 5 perc séta, vagy 1 megálló busszal).

Rengeteg ruhánk van onnan, a legtöbbje úgy néz ki, mintha felszámolásból származnának, vagyis vadi újak, ez főleg a farmer nadrágokon, szoknyákon látszanak leginkább. Biztos, hogy jó alaposan megnézik, hogy mit vesznek, de olyan még soha nem volt, hogy csak 1-2 cuccot találtak volna. Múltkor amit anyu hozott, mennyiségre kb. 1,5 hajléktalanszatyornyi volt, az árcédulák szerint pedig kb. 5ezer Ft.

Egyszer volt az, hogy rosszul néztek meg egy nadrágot, gyárilag felhajtós volt a szára, valaki leszakította az egyik felvarrást, kb. fél percbe tartott, míg visszavarrtam.

A turkálóknak nem érdekül rossz minőségű, viseletes, foltos ruhákat árulni, mert akkor a kutya sem vásárol és legközelebb be sem megy.

2009. ápr. 3. 10:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Koszi a tippet, illetve hogy leirtad hol is van :)

Itt, Avignonban ahol élek, nagyon kevés a turi, a felnottruhàk sem a legjobbak ( leginkàbb nagy divathàzak 30-40 éves modelljei dràgàn), és ha van is gyerekruha, akkor az ijeszto àllapotban van, torloruhànak nem kéne...

Mivel itt màr minden szobajoheto olcsobb butikot és arab piacot kifosztottam, de a bébike no mint a gomba, gondoltam ha màr otthon vagyok, elnézek egy két turiba, Manonak egy két tuti kis szerkot begyujteni :)

2009. ápr. 3. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia.Kimondott gyerekruhás,amiről én tudok,(de még nem voltam) a Rákóczi úton a Blaha l.tér és a Keleti pu. között van.Ha a Blaháról mész A Keleti felé,jobb oldalt sarkon.A bal oldalon is van egy angol turis,de az inkább felnőtt.Én a XIII.ker Lehel tér és a Dózsa Gyu.közötibe (benzinkút mellett)szoktam menni,ez vegyes bolt.A gyerekrucik 6 nagy kockaalakú ládában vannak,úgyhogy igazi turi.Amúgy mind a 3 úgyanaz a cég: Háda Kft.Neten is rajta vannak,meg a boltjaik is.
2009. ápr. 3. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!