Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitol lehet? 1.5 eve szultem...

Mitol lehet? 1.5 eve szultem es azota minden peteereskor olyan pattanasos lesz az arcom mint egy tininek?

Figyelt kérdés

A terhesseg alatt el kedtem pattanasosodni (az elso 1.5 honap es az utolso 1 honap volt ilyen).Azota minden peteereskor nagyon ronda lesz a borom.1 nap alatt 15-20 pattanas is kijon rajtam csak az allamnal es a nyakamnal.

Sajnos meg is marad a helyik, pedig nem nyomkodom.Borgyogyasz ajnalott ra arclemosot es arckremet es azt hasznalom naponta 2*.

Van valaki akinek hasonlo problamaja lenne?

Mar nem tudok mit tenni, pedig alaposan megtisztitotam mindig (mar gyogyszert is szedtem ra).

Neked mi segitett?

2011. júl. 19. 19:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

remelem talalunk valami megoldast ami nem a fogamzasgatlo!!

mindenkinek szep bort kivanok :)

2011. júl. 19. 22:11
 12/15 anonim ***** válasza:

(Az első hozzászóló vagyok újra)

20:32 – es: igen, nekem is olyanok, mint neked, nem olyan „igazi” pattanások (bár azért egy-kettő ilyen is van), hanem kis pörsenések főként, és ha bármit hozzájuk nyúlok, utána hetekig látszik a helyük.

Hozzáteszem, az is furcsa, hogy nekem a bőrgondok csak szülés után kb. 3 évvel kezdődtek, bár az egyéb menstruációs nyavalyák hamarabb.

Kérdezőnek: naná, hogy leghet az ember hízékony a pajzsmirigy elégtelen működése miatt! A barátnőm egy grammot nem bírt fogyni szülés után, és kiderült, hogy ez van neki, kapott rá gyógyszert. Viszont témánk szempontjából érdekes, hogy neki előtte volt problémás a bőre, szülés után tök szép lett.

Egyébként nekem a homlokom ragyásodik – csodálatos mennyiféleképpen kijöhetnek ezek a (szó szerinti) anyaszomorítók. :)

2011. júl. 20. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:

A TSH-s vagyok!

Persze, az alulműködés (= magas TSH) kimondottan hízással jár! Én is így jártam, egy év alatt szépen feljött 12 kg... Utána derült ki. Gyógyszer nélkül, rossz TSH mellett hiába diétázol, mindenből zsír lesz.:(

2011. júl. 20. 11:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Most cukor es liszt mientes dietan vagyok (tehat csak zoldseget csirkemellet halat eszem es heti 1szer rizst.Csak gyogyteakat es szensavmentes vizet iszom, de nem fogyok...sot azt is mnegkockaztatom, hogy hizok havi 0.5-1 kilot)

En majdnem 20 kilot hiztam szules utan, ugy, hogy terhesseg alatt nem hiztam!!

2011. júl. 20. 17:34
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez pajzsmirigy lesz! Lehet, hogy mindig labilis volt a pm-ed, de az is lehet, hogy szülés után gyulladt be csak! Van egy ilyen fajta külön, hogy szülés utáni alulműködés, ami már lehet, hogy mindig így marad, nem áll vissza, de ha bebizonyosodik, kezelik (gyógyszer), akkor le tudsz fogyni (diéta kell akkor is!), és élhetsz 90 éves korodig. :)

Én is hasonlóan jártam... De már OK, és megy a fogyás is, és a mensi is rendszeres lett.

Szerintem, ne halogasd, nézetsd meg laborban, és okkal egy okot már kiszűrhetsz.

2011. júl. 20. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!