Mas is van igy? Kilenc honapja szultem (csaszarral) es azota minden peteereskor barnazok es faj a hasam ez nornalis? Vagy irany a doki?
Figyelt kérdés
2011. febr. 14. 11:17
1/4 anonim válasza:
igaz én természetes úton szültem mindkétszer,de az első után is állandóan megéreztem a peteérést(sőt a másodikkal való teherbeeséskor a beágyazódást is)barnázgatok,és fáj a hasam.Most a 2.szülés után még a MIRENA fogigátlót is tetettem fel.Még benne vagyok a fél éves "megszokási" időben.Most meg állandóan vérezgetek.Én beszéltem a dokimmal.azt mondta hogy amíg szoptatok,addig ezek a köztes vérezgetések normálisak.
de ha nagyon zavar,menj el dokihoz.
2/4 anonim válasza:
nekem peteéréskor soha semmi jel nem jelentkezett. aztán jött két terhesség, két császárral, és minden megváltozott. hajszál pontosan tudom mikor van peteérésem. barnázok 1 napig, és nem fáj ugyan a hasam, de olyan mintha feszülne.
3/4 anonim válasza:
örülök a kérdésednek, legalább most már tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a bajjal
ugyanez van nekem is, a 13. napon olyan görcseim vannak, mintha mezi lenne, + barnázás (nekem 26-27 naposak a ciklusaim)
szülés előtt nem volt, császárral szültem 19 hónapja
4/4 A kérdező kommentje:
kKoszonom a valaszokat orulok hogy irtatok egy kicsit megnyugottam egyebkent en is ugy voltam hogy soha nem ereztem hogy mikor van peteeresem csak most szules utan jo tudni hogy mas is van igy koszonom hogy irtatok
2011. febr. 14. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!