Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor jött rendbe az arcbőre...

Mikor jött rendbe az arcbőre annak, aki a terhesség alatt lett pattanásos?

Figyelt kérdés
Nekem előtte gyönyörű bőröm volt. Aztán a terhesség alatt tele lett kisebb-nagyobb pattanásokkal, kiütésekkel. Most három hós a babám, szoptatom, de a bőröm semmit sem javult a szülés óta sem. Meddig tart ez még? Tapasztalatok?
2010. márc. 18. 22:52
 1/4 anonim ***** válasza:
jaj ne ijesztgess. én is ebben a cipőben járok, annyi különbséggel, hogy jelenleg 38 hetes kismama vagyok.
2010. márc. 19. 02:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekem is borzasztóan nézett ki az arcom, még a hátam is tele volt pattanás szerű valamikkel.

Szülés óta eltelt közel egy év. Mára nagyon szépen rendbejött a bőröm. Nem emlékszem pontosan mikor kezdett javulni, de azt tudom, hogy az első hónapokban semmi változás nem volt.

Nyugi és légy törelmes. Amint a hormonjaid rendeződnek a bőröd is szépen helyre fog jönni. Próbáld minden nap reggel és este bőrradírral kezelni. Nekem ez is segített.

2010. márc. 19. 08:39
 3/4 anonim ***** válasza:
7 hónapja szültem. A bőröm még mindig nem jött teljesen helyre, de mára már ha bealapozom nem is látszódik. A terhesség alatt összefüggő "pattanáshalom" lett a bőrömön, csak a nagy vörös dudorok látszódtak. Mára pattanás már sehol, de még mindig piros és a hegek is látszanak még. Úgy emlékszem, hogy folyamatosan javult, az biztos, hogy egy hónappal ezelőtt már szinte "szép" volt.
2010. márc. 20. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

terhes lettem abban a hónapban iszonyatosan nagy pattanásim lettek ... elmentem bőrdokihoz adott krémet pár hónap alatt elég rendesen helyre jött nem azt mondom gyönyörű lett de nem is volt olyan csúnya...

Megszültem , rá pár nappal még nagyobb undorító nagy halom pattanás jött ki, és annyira fájt, hogy még beszélni sem tudtam, mert mozgott a bőr az arcomon és nagyon fájt a ragya...

Megint bőrdoki, kaptam antibiotikumot, krémet gyönyörű lett az arcom...

Most 26 hetes terhes vagyok és az arcom egy roncs, piros nagy foltok tele fájdalmas pattanásokkal, nem használ rá már az a krém sem ami az előző terhességnél igen...

Már előre félek milyen lesz szülés után...

azt ondta a doki hogy nagyon felborul a hormonháztartásom ilyenkor és ez azért van...

2010. márc. 23. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!