Mikor jött rendbe az arcbőre annak, aki a terhesség alatt lett pattanásos?
Szia!
Nekem is borzasztóan nézett ki az arcom, még a hátam is tele volt pattanás szerű valamikkel.
Szülés óta eltelt közel egy év. Mára nagyon szépen rendbejött a bőröm. Nem emlékszem pontosan mikor kezdett javulni, de azt tudom, hogy az első hónapokban semmi változás nem volt.
Nyugi és légy törelmes. Amint a hormonjaid rendeződnek a bőröd is szépen helyre fog jönni. Próbáld minden nap reggel és este bőrradírral kezelni. Nekem ez is segített.
terhes lettem abban a hónapban iszonyatosan nagy pattanásim lettek ... elmentem bőrdokihoz adott krémet pár hónap alatt elég rendesen helyre jött nem azt mondom gyönyörű lett de nem is volt olyan csúnya...
Megszültem , rá pár nappal még nagyobb undorító nagy halom pattanás jött ki, és annyira fájt, hogy még beszélni sem tudtam, mert mozgott a bőr az arcomon és nagyon fájt a ragya...
Megint bőrdoki, kaptam antibiotikumot, krémet gyönyörű lett az arcom...
Most 26 hetes terhes vagyok és az arcom egy roncs, piros nagy foltok tele fájdalmas pattanásokkal, nem használ rá már az a krém sem ami az előző terhességnél igen...
Már előre félek milyen lesz szülés után...
azt ondta a doki hogy nagyon felborul a hormonháztartásom ilyenkor és ez azért van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!