Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fizethetek a DM-ben több...

Fizethetek a DM-ben több részletben, hogy a 100 pontot többször kapjam?

Figyelt kérdés
Több mindent kell vennünk, és gondoltam fizetek 2 részletben, mert akkor 2x 100 pontot kapok plusszban. Vagy ez így nem működik? Mindegyik elérné a 4000 Ft-ot.
2011. júl. 19. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne fizethetnél?

Teszel egy elválasztót a két adag közé!

Szerintem simán megoldható!

2011. júl. 19. 18:01
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
én is úgy csínálta és megkaptam
2011. júl. 19. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs akadálya,minden további nélkül megteheted.24 órán belül meg kapod a vásárlás után járó és az extra 100 pontot is.Nekem elhiheted ott dolgozok és én is úgy csináltam...:-)
2011. júl. 19. 18:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a pénztáros szólt, hogy kétszer fizessek, mert úgy kétszer jár a 100 pont. :-)
2011. júl. 19. 20:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi csajok, így fogom csinálni! Azért nem mindegy, hogy 1x vagy 2-3x kapok plusz pontot. Nekem pofátlanságnak tűnt, ezért kérdeztem, de ha más is, akkor én is kihasználom!
2011. júl. 19. 22:17
 6/8 anonim ***** válasza:

bocs, hogy belekérdezek, de valaki elmagyarázná, hogy van ez a pontgyűjtés? olyan jó lenne megkapni a 15%os kedvezményt, és sokat is vásárolok náluk, de eddig nem gyűjtöttem semmit.

köszi!

2011. júl. 20. 07:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod a lényeget:

[link]

Ha van kártyád, minden 200 ft után 1 pontot írnak rajta jóvá. De elég sűrűn van dupla pont akció, amikor egy hónapon keresztül 200 ft után 2 pontot kapsz (azért nem írom, hogy 100 ft után 1 pontot, mert jártam már úgy, hogy nem jött ki újabb 200 ft, csak 150, és nem kaptam plusz pontot, de ez nem is lényeg...).

Meg sokszor vannak ilyen bónusz pontok is, mint pl. most, 4000 ft felett extra 100 pontot adnak.

Aztán minden üzletben van egy állvány, ahol le tudod kérdezni az egyenlegedet, és utalványt tudsz beváltani, 50, 150 pontban amikért kuponfüzetet ad a pénztáros. Az 50 pontosban van egy 25% joker kupon, amit bármire felhasználhatsz, és nagyon sok egyéb termékre találsz benne szintén 25% kedvezményt nyújtó kupont.

A 150 pontosban jóval kevesebb kupon van, de azok 50% kedvezményt adnak, és van benne egy 15% végösszegi kupon, amit függetlenül a vásárlás végösszegétől, de akár 25%-os joker kuponnal is kombinálhatsz!

2011. júl. 20. 08:25
 8/8 anonim ***** válasza:

aha. köszi!

akkor olyan nincs, hogy x vásárlás fölött állandó 15% kedvezményt adnak? (akkor átpártolok a Rossmannba)

2011. júl. 20. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!