A GYED igénylésénél ugyanahhoz az ügyintézőhöz kerül a papírom mint akinél a TGYÁS volt?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 2. 11:05
1/6 anonim válasza:
Én a Pest Megyei OEP-hez tartozom,más ügyintézőhöz kerültek a papírjaim!Miért?Mulya volt?Vagy lassú?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem,csak postán adtam fel a papírokat 2 hete,de kellene az anyakönyvi kivonat,és még nem kaptam vissza. Gondoltam hátha ugyanaz és akkor felhívnám telefonon,hogy mégis mikorra várható,hogy küldik.
2009. ápr. 2. 11:10
3/6 anonim válasza:
Szerinte simán kérdezz rá!Nekünk is rajta ültek kb.1 hónapot!Mindegy,hogy kinél csak kérdezd meg!
4/6 A kérdező kommentje:
Oké! Köszi! :)
2009. ápr. 2. 11:21
5/6 anonim válasza:
Mindenképpen kérdezz rá, mert nekem "elfelejtették" visszaküldeni, utána meg letagadták...újat kellett csináltatni!!
6/6 A kérdező kommentje:
Igen,az oep-ben érdekesen mennek a dolgok. Nekem a szülés előtti napról tűnt el 1 napi táppénzes papírom(ami vele egyszerre lett beadva 1 havi az megvolt). Elmentem újat kérni,és mire bevittem érdekes módon előkerült a másik...
2009. ápr. 2. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!