Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik voltak kisgyermekeitek...

Mik voltak kisgyermekeitek legjobb aranyköpései?

Figyelt kérdés
2011. júl. 17. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
18 hós kislányom még nem nagyon beszél, csak pár szót mond. Egyszer fürdés után öltöztettem, és kapcsoltam be a pizsin a patentot. Már az utolsónál tartottam, mikor megszólal: Kész? Mondom: Kész! Erre ő: Nnnna!!!
2011. aug. 23. 08:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom még nem beszél, de tesóm gyerekei nagyon tudták nyomni a vicces beszólásokat.

Unokaöcsém úgy 3 lehetett, amikor mondott valamit. Nem értettem, így megkérdeztem, hogy "Mit mondtál?" Erre ő: "Ne kérdezzél vissza!" :)

Én: Nézd, ott egy IFA!!

Gyerek: Az nem IFA, hanem Kamaz! Nem látod???

(Ja, bocs! :D)

Amikor a húga született:

Ő: A kisbaba anya hasában van.

Én: És hogy került oda?

Ő: A gólya beletette!

Érdekes kombinációja a gólya és a terhesség meséjének! :)

2011. aug. 23. 09:00
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
3 évesen mondja a nagyon ráncos arcú dédinek: dédi miért csíkos az arcod?
2011. aug. 23. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Ma este 22 hónapos lányom: Mi ez anya? (mellbimbómra gondolt). Mondom a cicim. Ebből jött a tejecske Neked és a hugondak is. De már nincs benne. Erre Ő: "nem baj anya, majd teszünk bele!" :) Mind ezt halál komoly arccal. Édes volt.

Vagy ha beakad a bugyija a pópóba (2,5 hónapja szobatiszta nappalra): Jaj, beakadtam, anya kiszeded a bugyimat a popimból?"

Még biztos van sok ilyen, most hirtelen ezek jutottak eszembe.

2011. aug. 23. 21:30
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó vagyok. Pár hete a lányom nézte itthon a micimackót (ez az egy amit néha megnéz, szerencsére nem szokott tv-zni). Apja benyit a lakásba hogy megnézze mit csinál, (mi a kertben voltunk), erre a lányom: "helló! Becsukod az ajtót?" És mindezt úgy hogy féloldalasan ült a foteljében. Nagyon laza volt. :)
2011. aug. 23. 21:35
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig utolsó... bocsi, de ez meg most jutott eszembe.

Elesett a motorral. Felállt, és azt mondja "basszuskulcs piszkos lettem". Leporolja a kezét és motorozik tovább. :)

2011. aug. 23. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!