Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szomszéd kislány nagy...

A szomszéd kislány nagy bajban van, 13 éves, teherbe esett, az anyja erre kirugdosta belőle a gyereket, majd kitagadta. Segíteni akarok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
röviden leírom mit történt:a szomszéd lány (13 éves)teherbe esett.elmondta az anyjának aki erre szó szerint kirugdosta belőle a gyereket.most kórházban van.kivették a méhét szegénynek.az anyja nem látogatja és kitagadta.haza nem mehet a kórházból.én látogatom és gondoskodok róla.haza is hozzám fog jönni.de sajnos sokáig én sem tudom befogadni.nem rendelkezem olyan anyagi helyzettel meg albérletben lakom.az anyját a korház feljelentette.állítólag nem teheti meg hogy nem engedi haza.de ha haza megy mi vár arra a szerencsétlen gyerekre?engem nem hallgat meg.szó szerint bevágja az ajtót előttem.már majdnem tettlegességig fajult a dolog.se testvérei se nagyszülei nincsenek mert nem saját gyereke.nem igazán szeretik.ő egy félrelépett kapcsolatból született(az apa lépett félre).ők nevelték de az apa meghalt.azóta nagyon hányattatott sorsú szegény.mit kéne tennem?segítenem kell neki.nagyon kérlek benneteket segítsetek!valami tanácsot adjatok!kétségbe vagyok esve.
2008. febr. 28. 23:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
26%
Normális vagy, te nyomorék???? Nézz már magadba, te mocsok féreg, egy 13 éves GYEREKRŐL van szó, őt szidod, miközben ő csak elszenvedője volt az eseményeknek, nem "felcsináltatta magát", ahogy te mondod, hanem valami perverz állatnak gusztusa támadt rá, ami amúgy simán büntetendő, de az ilyen ostobákat, mint te, ez nyilván nem érdekli. Elmehetsz a francba a "normális" családoddal együtt, gondolom hozzád hasonlóan degeneráltak lehetnek ők is.
2018. ápr. 15. 22:06
 32/40 anonim ***** válasza:
11%
Védd a purdét tovabbra is
2018. ápr. 16. 22:32
 33/40 anonim ***** válasza:
26%
Szóval te is ilyen gyerekmolesztáló g*ci vagy, azért tartod ezt teljesen normálisnak. Remélem sittre kerülsz.
2018. ápr. 17. 20:02
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

Molesztálni szexualisan szoktak betegagyú (ami szerinted helyénvaló ha már szülhet is)

Max bántalmazni szoktak. Öcsém, és az ilyenek szavazhatnak is :D

2018. ápr. 18. 23:02
 35/40 anonim ***** válasza:
0%
Erre felé csak a putrisok szülnek ennyi idősen.
2018. ápr. 18. 23:02
 36/40 anonim ***** válasza:
9%
Am kuvára elszenvedo alanya volt a b@@szásnak, szet kellett tenni a labat, kotont mar nem huzatott volna fel :)
2018. ápr. 18. 23:13
 37/40 anonim ***** válasza:
32%

Egy 13 évesnek már van cseppnyi sütnivalója még ha otthon nem is tájékoztatták , hogy mi a szitu ezzel a témával.

Az anya durván reagált és egy utolsó putris nő, aki meg sem érdemli a gyerekeit.

Az a baj, hogy eszetlenül szaporodnak össze-vissza, majd dobálják el a gyerekeiket, bántják őket, mintha kutyák lennének.

Konkrétan az intézetek, otthonok nevelik fel ezeket a gyerekeket már ( akik szerencsésebbek).

Akik nem, azokra vár az éhezés, a bántalmazás, a családon belüli erőszak.

2018. ápr. 18. 23:15
 38/40 A kérdező kommentje:
Eltelt azóta kis idő.Megtaláltam tavaly elött.Mnt kiderült nem vettêk ki a méhét hála.Később gondolkodtam is ha kivették hogyanlett a baba? Nem kaphattam megfelelő tájékoztatast mivel senki vagyok.Nem lett azenyém a kicsi jobb is.Most 24 éves és már van 4 gyereke.és az anyjánál êl...no comment.nem tudtam segíteni neki haragszik rám.most is azt hitte anyagilag segítem...sajnálom hogy ilyen lett .csak gondoltam megosztom.
2019. ápr. 30. 15:05
 39/40 anonim ***** válasza:
60%
Sajnos ez mondhatni törvényszerű... Szomorú, de nem példa nélküli eset. Pedig ha egy normális, szereti családban nőtt volna fel, valószínűleg nem ilyen élete lenne.
2019. ápr. 30. 17:12
 40/40 anonim ***** válasza:
60%

Most olvastam el, hát ez elég tipikus dolog. Nemrég szült barátnőm, egy szobatársát is 7 hónaposan összeverték, erre megszökött a kórházból és újra összevert hassal került elő, akkor meg is született a gyerek, vitték PIC-re Pestre.

A rokonok meg ott jajongtak hogy csak maradjon meg.. de akkor ki verte meg? Miért? Miért hagyták?

Ezer történetet hallani arról is, hogy azért verik meg, hogy fogyatékos legyen és több pénzt kapnak utána.

2020. jún. 17. 21:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!