Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A szomszéd kislány nagy...

A szomszéd kislány nagy bajban van, 13 éves, teherbe esett, az anyja erre kirugdosta belőle a gyereket, majd kitagadta. Segíteni akarok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
röviden leírom mit történt:a szomszéd lány (13 éves)teherbe esett.elmondta az anyjának aki erre szó szerint kirugdosta belőle a gyereket.most kórházban van.kivették a méhét szegénynek.az anyja nem látogatja és kitagadta.haza nem mehet a kórházból.én látogatom és gondoskodok róla.haza is hozzám fog jönni.de sajnos sokáig én sem tudom befogadni.nem rendelkezem olyan anyagi helyzettel meg albérletben lakom.az anyját a korház feljelentette.állítólag nem teheti meg hogy nem engedi haza.de ha haza megy mi vár arra a szerencsétlen gyerekre?engem nem hallgat meg.szó szerint bevágja az ajtót előttem.már majdnem tettlegességig fajult a dolog.se testvérei se nagyszülei nincsenek mert nem saját gyereke.nem igazán szeretik.ő egy félrelépett kapcsolatból született(az apa lépett félre).ők nevelték de az apa meghalt.azóta nagyon hányattatott sorsú szegény.mit kéne tennem?segítenem kell neki.nagyon kérlek benneteket segítsetek!valami tanácsot adjatok!kétségbe vagyok esve.
2008. febr. 28. 23:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez egy kamu kérdés, ilyen nincs. Na meg ottvan az, amire az utolsó válaszoló is felfigyelt, h először az volt, h kivették a méhét, aztán meg megszülte a gyereket. Elég érdekes dolog, azzal megint szerepelhetett volna a fókuszban:D. Ahol mellékesen jegyzem meg, még csak hasonló történetről sem hallottam... Na mind1.
2009. szept. 11. 20:38
 22/40 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, elég gáz dolog egy év után lebukni egy kamu kérdéssel... Ilyen sztorikat én is ki tudok találni, csak nem érdemes kiírni kérdésnek, mert aztán elég gáz beégni vele. Írj inkább regényt, csak aztán ott ne keverd össze a szálakat :P

Utolsó előtti válaszoló

2009. szept. 11. 21:10
 23/40 A kérdező kommentje:
igen azt írtam ki kellett venni mivel én is úgy tudtam.azt is leírtam hogy mivel nem vagyok rokon nem tájékoztatnak.azt hogy megszülte egy év múlva tudtam meg én is.ha hazudok akkor más után.elmondanám hogy úgy volt hozzám jön haza.csak a gyámügy gondoskodott róla így én nem is találkoztam vele.és nekem azt mondta az egyik ápoló hogy ki kellett venni a méhét.de mindegy ha kamunak hiszitek,engem nem zavar.bár az lenne!
2009. szept. 12. 09:35
 24/40 anonim ***** válasza:
60%
:((
2013. márc. 7. 19:58
 25/40 A kérdező kommentje:
sok idő eltelt az eset óta.igaz kamunak hittétek,de remélem láttátok a fókuszt!!igaz 4 éve volt.a gyámságot nem kaptam meg,így otthonba került a lány és a baba is.hogy mi lett velük nem tudom.azóta én is külföldre költöztem.az anyjáról annyit,kiskorú veszélyeztetésééért és bántalmazásáért indítottak eljárást 3évet kapott,1,5 évre felfüggesztve. nincs igazság nekem is kellett tanúskodni,meg bíróságot járni.1,5 év procedúra volt.sok volt ez nekem.az élet máshova sodort,de sokszor eszembe jutnak.kerestem név alapján facebookon de nem találtam.gondoltam minden tininek van.bár már ő is nagykorú azóta.de kíváncsi lennék mi lett velük,hogy élnek,vele van e a gyereke....
2013. márc. 21. 12:20
 26/40 A kérdező kommentje:
ja bocs,már 5 éve volt.
2013. márc. 21. 12:20
 27/40 anonim ***** válasza:
0%
13 evesen ehhez volt esze h fel@bszassa magát, meg is erdemelte h felholtra verte az anyja a taknyadékot. Az en hazambol is takarodhatott volna a riherongy. Ki kellett vna allitani az ut szelere, ott legalabb penzt is keres meg b@sszák is a pic$áját a reteknek.
2018. ápr. 15. 12:26
 28/40 anonim ***** válasza:
20%
Utolsó, te egy undorító gyökér vagy, remélem neked nincs gyereked és soha nem is lesz. Egy utolsó mocsok féreg vagy, semmi több!
2018. ápr. 15. 14:16
 29/40 anonim ***** válasza:
16%
Hálistennek nekem normalis csaladom van, nem putris alja népség. Dedelgesd az ilyen szigány fattyakat :D
2018. ápr. 15. 19:54
 30/40 anonim ***** válasza:
0%
Am az ilyeneknek nem kene szaporodni mint te, esz nelkul ellenek a taknyok az nem problema, nevelhetned az osszes fattyát
2018. ápr. 15. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!