3 éves kisfiút mibe öltöztetnél esküvőre?
Figyelt kérdés
2011. júl. 16. 09:59
1/6 anonim 

válasza:

Röviduju galláros póló,vagy rövidujju ing vékony hosszú nyári nadrág, valami világos szín
Parasztlagzisan biztos nem öltöztetném föl
2/6 anonim 

válasza:

attól függ,meddig lesztek ott,bár szerintem nála még mindenképp a kényelem dominál. Úgy öltöztesd,hogy ha estig maradtok vagy hideg lesz,ne fázzon meg,de ha meleg van,akkor legyen rajta valami könnyű is alul. Vannak nagyon szép elegáns ruhák,csak azokban nem igazán fogja magát jól érezni,az nektek sem jó, ha emiatt hamarabb el kell indulni és valószínűleg mindenképp összekoszolja percek alatt. Szóval szerintem nem kell ing vagy hasonló alkalmi,főleg így nyáron, csak valami szép,de kényelmes :)
3/6 anonim 

válasza:

Én is úgy gondolom, hogy egy 3 évesnek még nem való a miniöltöny, inkább vicces, mint elegáns benne. Inget lehet rá adni, de én valami könnyű szövetnadrágot adnék rá hozzá.
4/6 anonim 

válasza:

Én ezt adtam rá: sötétkék vékony, vászon nadrág, kockás ing, bőrmellény, fekete sportcipő. Csinos volt, és még jól is érezte benne magát. Az inge hasonló színű volt mint apáé, tök jól néztek ki együtt.
5/6 anonim 

válasza:

Vagy vékony hosszú nadrág (valami lenes) vagy rövidnadrág -valami jó kinézetű, hozzá vékony ing. A lényeg, hogy szellős legyen, kényelmes, és azért ne úgy nézzen ki, mint aki játszótérre megy... Felnőtt férfiaknak is vannak sportosan elegáns, kényelmes ruhadarabok, ilyesmit vennék kicsiben :) Egy gyerek is lehet ünneplőben úgy, hogy ne legyen kismajom.
6/6 anonim 

válasza:

Bézs, homokszín nadrág, fehér rövid ujjú ing, szandál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!