Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Másfél éves gyerek esküvőre?

Másfél éves gyerek esküvőre?

Figyelt kérdés

Te elvinnéd a másfél éves gyerekedet lakodalomba?

A 3 évest egyértelmű, hogy elvisszük, de azon még vacilálunk, hogy a másfél évest is magunkkal vigyük-e.

Végülis egy család vagyunk.

Te elvinnéd?

2010. máj. 11. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Én elvinném, de csak rövid ideig, és hívnék egy nagyszülőt, hogy vigye haza ha eljött az ideje (már ha van erre mód). Mást ötletem nincs :)
2010. máj. 11. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:

Én még a 3 évest sem vinném el,csak akkor,ha a vacsora után a lenne egy csendes szoba,ahol letudom fektetni őket.

Nagyon megzavarhatja őket a sok ember és a zaj.

2010. máj. 11. 21:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Igen? És ott ülnél a szobában vele, míg a lakzi tart???

Az én 3 évesem ha nem alszik napközben, legfeljebb túlpörög estére, de este viszont korábban elaszik.

2010. máj. 11. 21:48
 4/8 Vilcsianyuja ***** válasza:

Ha nem közeli rokonok esküvőjére mentek, akkor nem kell elvinnetek, sőt, én a helyetekben a lagzira már a 3 évest se vinném, csak az esküvőre. Ha meg tudjátok oldani, esküvőre menjetek négyesben, esetleg még vacsi alatt is ott lehetnek a porontyok, aztán még relatíve korán jöjjenek értük a nagyszülők. lesz egy kis visítás, de utána szórakozhattok egy jót :)

Az én kislányom még nem lesz egészen másfél éves, nekem muszáj lesz lagziba vinnem, mert sógornőm férjhez megy egy év múlva, és nagyon rossz néven venné, ha nem vinnénk az imádott unokahugiját :) asszem, én is majd a fenti verziót helyezem előtérbe, anyukám majd értejön és hazaviszi aludni.

2010. máj. 11. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:

az én fiam 9 hónaposan volt lakodalomban, nem volt kire hagyni, mert a nagyszülők is ott voltak

igaz nappali buli volt, este 7-kor otthon voltunk, és az esti rend megmaradt

mivel nyár volt, és az étteremnek nagy kertje volt, felváltva sétálgattunk vele, nem hiszem h zavarta a dolog

csak az volt a gond, h szoptatni kellett, és nem volt rá lehetőség, be kellett ülni az autóba

2010. máj. 11. 22:09
 6/8 anonim ***** válasza:

Az én fiam 2,5 éves volt, a lányom 2 hónapos mikor lagziba mentünk, nagyszülőstől a legközelebbi rokonainkhoz. A kicsi a szertartást kivéve végigaludta szinte az egészet. A nagy nagyon élvezte, nagyon sokat táncikált, tetszett neki. Nekünk a vacsi egy szálloda éttermében volt, s ugyanabban a szállodában volt a szállásunk is. Úgyhogy én vittem a bébiőrzőt, úgy emlékszem fél 10 körül fektettem le őket a szobába. Aztán mikor evésidő volt felmentem, meg ha hallotunk valamit a bébiőrzőn, bár általában csak vaklárma volt. Mi háromig mulattunk a férjemmel, nem volt semmi gond a szobában. A picit sem zavarta a zaj, szinte végig a zenekar mellett aludtb a babakocsiban.

De szerintem ezt neked kell tudnod, hogy a te gyerekeid mit bírnak, hogy alszanak. Ha mondjuk mnden fél órában felkelnek, én tuti nem vinném őket.

2010. máj. 12. 08:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! A 3 évest nyugodtan viheted, elszaladgál és tuti lesz más kisgyerek is, ők úgyis összehaveroznak. Viszont a kicsit csak az esküvőre vinném meg max a vacsira, de szerintm ő még meg is ijedne a hangos zenétől és a sok embertől. Nekem is ekkora lesz a lányom mikor megyünk de nem viszem el a lagziba, marad a papával meg a mamával. írtad hogy gondolkodsz rajta hogy elvigyétek-e, ezek szerint azért van ki vigyázzon rá.
2010. máj. 12. 10:23
 8/8 anonim ***** válasza:

sokmindentől függ, hogy magatokkal viszitek-e:

Meddig maradtok?

Milyen helyen van a lakzi?

Lasz-e a közelben szoba, ahova leteheted?

Tud-e esetleg a kocsiban aludni?

Mi jövőre konfirmálásra megyünk más városba, az is érdekes lesz, de eszem ágában sem volna itthon hagyni a fiamat, ő akkor lesz másfél éves. A keresztszüleinek a fia konfirmál, el is várják, hogy ő is menjen. Bulizós família, biztos hosszú lesz a program!

2010. máj. 12. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!