Melyik tetszik nektek jobban? Veronika vagy Krisztina
Figyelt kérdés
A pocaklakó kislányom miatt kérdezem... =)2011. júl. 14. 17:10
21/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm.. =) Megoszlanak a vélemények. =)
2011. júl. 15. 14:03
24/49 anonim válasza:
Veronka, Verocs, Vercsi, Roni, Verus, sőt még Vera néni nevű ismerősöm is van, és mindegyiket bírom/szeretem/kedvelem...
Krisz, Kriszta, Krisszi, ők is pozitívak nekem.
Ha választanom kellene, én a Veronikára szavaznék.
És akkor még a gyógynövényről (veronica officinalis) nem is beszéltem.
Na meg "Veronika kettős élete" (Kieslowski filmje Irene Jacobbal)!
25/49 anonim válasza:
Krisztina a lányom , ezért elfogult vagyok , de a Veronika is szép , bár a Vera , mint becézett alak már nem annyira tetszik.
28/49 anonim válasza:
Én veronika voltam és iszonyatosan utáltam. A Verát viszont mindig szerettem, így 30 évesen hivatalosan is megváltam a Veronikától, az összes iratomban megváltoztattam és a Verával azóta is nagyon boldog vagyok. Sajnos előre nem tudhatjuk, hogy mi fog tetszeni a gyermekünknek, de legalább később Ők is megváltoztathatják, ha nem tetszik nekik a választásunk. Nekem a Krisztina nagyon gyakori. Jobb, ha az oviban, suliban nincs másik 3-4 ugyanolyan nevű.
30/49 anonim válasza:
Veronika :)
De szerintem az a lényeg, hogy a szüleinek melyik tetszik jobban, nekik (azaz nektek) kell eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!