Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyire zavaró a császáros...

Mennyire zavaró a császáros heg? És kb. mekkora?

Figyelt kérdés
2011. júl. 13. 21:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 10 cmnél nem több és nagyon lent van. Sokáig kimondottan csúnya volt, de két év után már szinte alig látszik.
2011. júl. 14. 07:56
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

17 hónapos a hegem, kb 12-13 cm, fehér, nagyon lent van, alig látszik.

Semmiben nem zavar, és egyetlen fehérneműből se látszik ki!

2011. júl. 14. 08:39
 13/18 anonim ***** válasza:
3 műtétem volt,és lehelet vékony halvány csíkocska,kb 15cm vízszintesen a szemérem domb tetején(nincs olyan típusú bugyi amiből kilátszana)Nem ugyanott vágnak hanem pár milliméterrel mellette,kimetszik az előzőt,mert a már heges szövet nem szépen gyógyulna.Szóval többedik vágás után is szép vékony és egy vonal van(elméletileg)Egy 3 éves és egy 8 hónapos srácok anyukája(az első vágás nem császár volt hanem egy nagy méh műtét,ezért a császár)
2011. júl. 14. 10:44
 14/18 anonim ***** válasza:
A párodat kéne megkérdezni, hogy őt mennyire zavarja, téged ne zavarjon, végülis a baba miatt történt. Ha a párod zavarja, hát ahhoz nincs véleményem, illetve van, de azt nem írnám le....
2011. júl. 16. 02:37
 15/18 anonim válasza:
Én (ff) még nem láttam olyat, de tényleg egyrészt a párodat kellene megkérdezni, illetve vannak krémek, kezelések (azt hiszem infra vagy milyen lámpával), amik a hegek eltüntetésére használnak, elég jó hatásfokkal dolgoznak gyorsabban gyógyul a heg, és minél gyorsabban gyógyul annál kevésbé marad heg. Persze hogy melyik hatásos és melyik kuruzslás az után körbe kell érdeklődni.
2011. júl. 16. 03:58
 16/18 anonim ***** válasza:
Én kentem és lámpáztam is, de belefáradtam, aztán magától egyszer csak sokat szépült. Nem volt már energiám kenegetni, stb., nem is nézegettem és kb. 1 év után volt jelentős változás. Már írtam neked, 13cm-es egyébként. Mondjuk alatta és felette márhogy áll az ember hasa, kicsit.
2011. júl. 16. 15:47
 17/18 anonim ***** válasza:
márhogy=máshogy
2011. júl. 16. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:

A császáros heg alap esetben nem zavaró, nem látszik. Közvetlen a szeméremszőrzet felett, kb 10-13 cm-es vágás, mely magától nagyon szépen begyógyul, elhalványodik és csak egy vékony fehér csíkként emlékeztet a dologra :) Még a párodnak se lehet zavaró!

Azonban! ha keloidos hegképződésre hajlamos vagy, akkor más a helyzet :( Sajnos nem halványodik el olyan, lesz mind bárhol máshol a testeden 1-1 sérülés. Nekem még csak 16 hónapos, így nem tudom, hogy 10-15 év múlva lesz-e változás, de valószínűleg nem, mivel lágy. És sajna növöget is, vastagodik is a hegecske szépen apránként :S

Viszont! csak az látja, akinek letolom a bugyim ;)

2011. júl. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!