Van olyan nő, akinek nem jött be az anyaság?
Kedves utolsó: semmi gond, szíved joga. De már a kérdés megfogalmazása is kinyitotta a bicskát a zsebemben, és a tartalma meg főleg! Tudom, indulatos, ilyen vagyok, de nem áll szándékomban egy ilyen anyát pátyolgatni. Össze kéne magát szedni és a gyerekére koncentrálni.
Nem tudom mennyi idős lehet a baba, de nagyon sajnálom, megszakad a szívem, hogy az anyjának "nem jött be".
Már miért ne lehetne ilyen, ne vicceljünk màr! Nekem sem ez volt sosem az életcélom, persze családot szerettem volna de nekem sem szállt le a rózsaszín köd meg jártam tőle a felhők felett egyik gyerekem születésekor sem. Igenis sokszor kivagyok tőle és sírok is nem keveset, persze utána meg ugyanez a bűntudat miatt. Olyan érdekes hogy itt mindenki ősanya és már tudta a gyerek előtt is hogy annak született és minden happy lesz! De el kell keserítsek mindenkit,
nem ilyen utópikus világban élünk, nem mindenki így éli meg és igenis bátor aki ezt fel is meri vállalni. Kedves kérdező, akárkiről is van szó én megértem a helyzetét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!