Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az egyke gyerekek vannak...

Az egyke gyerekek vannak többen, vagy azok, akiknek testvére van?

Figyelt kérdés

A legtöbb esetben hány gyerek van egy családban (ha nem egy van)?

Mi a legritkább, ha hány gyerek van?

2011. júl. 13. 00:13
1 2 3
 21/30 ava87 ***** válasza:

Ja, látom a többiek leírták a többi családtagot is, hogy kinek hány testvére van :) Na, akkor én se maradok adós :) Szóval, nekem, mint írtam, egy testvérem van. A férjemnek három, anyukámnak egy, apukámnak is egy, anyósomnak nincs testvére, apósomnak két testvére van.

Viszont az olyan barátaimnak, akiknek már van gyerekük (nem sokan vannak), nekik egyelőre csak egy van szintén. Ja, és az egyik sógoromnak két gyereke van, a többieknek még nincs egy se.

A velem egykorú barátnőimnek az összesnek van testvére (általában egy, de van, akinek több).

2011. júl. 13. 08:53
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Én egyke vagyok, a páromnak van egy öccse.

Anyum egyke, apumnak van egy öccse és volt egy idősebb féltestvére.

A párom szüleinél mindenkinek van egy tesója.

Annak idején a suliban több mindenkinek volt tesója, ritkább volt az egyke. A baráti körömben is több a tesós.

Mi egy gyereket tervezünk.

2011. júl. 13. 10:23
 23/30 anonim ***** válasza:
anyukámék négyen vannak, férjemék hárman, nekem van egy hugom és mi minimum 4 babát szeretnénk- eddig ebböl 1 és fél van :)
2011. júl. 13. 10:35
 24/30 anonim ***** válasza:
100%

Anyai nagypapámék 8-an voltak testvérek (sorrend: 7 fiú, 1 lány)

Anyai nagymamámék 7-en (sorrend: 6 lány, 1 fiú)

Apai nagymamámék 3-an (3 lány)

Apai nagypapám 2-en (2 fiú)

Anyuék 4-en tesók (4 lány)

Apuék 2-en tesók (2 fiú)

Mi 3-an vagyunk tesók, de két apától (2 lány, 1 fiú)

Férjemék: ketten tesók (1 fiú, 1 lány) (lett volna 3. baba is, nemét nem tudni)

Anyósomék 3-an (1 lány, 2 fiú)

Apósomék 2-en (2 fiú) (volt 3. baba is, ő lány volt)

Nagyszülők, akiket ismerek: 4 (3 lány 1 fiú); 4 (3 lány 1 fiú).

Unokatestvéri szinten:

Van 4 2 gyerekes család, 2 vegyespáros, 2 csak fiúk

Nagyon-nagyon messzire kellene mennünk a családfán, ha egykét szeretnénk találni, lehet, hogy nincs is :) Olyan van, hogy egyáltalán nincs gyerek (2 rokonnál házastárs sincs, nem is lesz már), illetve azok vannak még, akiknél egyelőre nincs gyerek (de ők sem egyet, hanem min. kettőt szeretnének).

Nekünk idáig 2 lányunk van, szeretnénk még egy gyereket, ahogyan elnézem a családi statisztikát, tuti, hogy ő is lány lesz :)

2011. júl. 13. 11:05
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy átlagos 3-os osztály: 24 főből csak 3-nak nincs testvére.
2011. júl. 13. 11:06
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

az én környezetemben a sorrend: 2,1,3

a mi korosztályunk (30-as elejiek) általában még 1 gyereknél tart a barátok között, ellenben a középsulis osztályomban (csak lányok, 35 fő) egyetlen 3 gyermekes van, kb. az egyharmada kétgyermekes, és szinte fifti-fifti az arány az egygyermekesek és a gyermektelenek között. Most volt osztálytalálkozónk, onnan tudom.

A párom egyke, nekem van egy féltestvérem, anyukám egyke, apukámék 3-an vannak testvérek. Anyósomék 4-en voltak, apósomék ketten vannak. Az egykék (anyám, párom) az anyja egészségügyi helyzete miatt lett az, nem azért, mert egyet akartak. Egy fiunk van, 3 gyereket tervezünk.

2011. júl. 13. 12:14
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Nemrégen csináltam ebből kutatást, ezt használtam hozzá:

Központi Statisztikai Hivatal

[link]

1 gyermekes 1 769 356, 2 gyermekes 2 818 832 ,3 gyermekes 849 372 , 4 és több gyermekes 350 995

Ezek 2005-ös adatok.

Itt pontosabban utánajárhatsz, ha érdekel :). Egyébként anyuék ketten vannak, apuék 3-an, Férjemék 5-en vannak, mi 3-an, most tartunk a 2. babánál, és még lesz :o)

2011. júl. 13. 12:29
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

Nagymamámék: 9

Anyukámék: 6

Mi tesómmal: 2

Az én gyerekeim: 3

2011. júl. 13. 12:55
 29/30 anonim ***** válasza:

12.29

Ezt hogy mérték, mert a mai világban a tesó dolog már nem egyszerű, mert én írtam, h tesómnak tekintek olyat, akihez biológiailag semmi közöm, de együtt nőttünk fel, és nem tekintek tesómnak olyat aki valójában féltesóm.

Tehát ez gondolom az egy háztartáson belüli gyerekeket nézi, nem?

Csak kíváncsiságból kérdem.

2011. júl. 13. 14:19
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
12:29-es vagyok családon belül nézi a gyerekeket (tehát vérségi alapon, ha így kérdezed), de nézzétek meg a honlapot, ott bővebben utánanézhettek, szűkíthetitek, kik élnek házasságban, élettársi kapcsolatban, stb. :)
2011. júl. 13. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!