Mi oldja a sudocrem-et?
Kis mennyisegben a sima mosas is segit, nagy mennyisegben az nem er semmit, csak belemosnad a tobbi ruhaba is.
Az en fiaim is eljatszottak mar 2-3 alkalommal, hogy vastagon kikentek magukat a sudocremmel. Durva volt. Az egyik pl a melegitojenek a zsebet pakolta meg vele, a masik pedig a hajara kente.
Mivel nagyon zsiros kremrol van szo, igy az oldja, ami a zsirt is. Szappan es mosogatoszer. Elso korben mosogatoszer, amit az edenyekhez is hasznalsz, masodik korben pedig sima, hagyomanyos szappan. Ezutan rakd csak a mosogepbe, amikor mar a nagyja kijott belole.
Tapasztalat.
Első vagyok. Már értem.
Egyetértek a mosogatószerrel, zsír ellen az a legjobb.
A nagyját vakard le, a többit meg próbáld leszedni tömény mosogatószerrel, szivaccsal dörzsöld. Végül mosás. Én így próbálnám.
Még azt hittem, az én fiaimnál nincs zsiványabb kisördög...Nálunk a törlőkendő húzkodásban jók, fél perc alatt annyit kiszed a dobozból, amit egy óra alatt pakolok vissza.
köszi a tanácsot neki is látok azonnal...:))))az én fiam is szerette kiszedegetni a popsitörlőt és tényleg fél perc alatt ki is húzta az egészet:)))
mi volt a baj az uram kifejezéssel????nem értem....én így hívom a férjemet...ő meg asszonynak...:)))))
Csak egy kérdés:
Ha valaki Sudocrem-mel összekeni a fitymáját meg a makkját, mert nem tudja hogyan kell használni, és utána meg nem tudja a maradékot sehogy leszedni róluk, ti mit ajánlanátok? (Főleg úgy, hogy az illetőnek a makkja nagyon-nagyon érzékeny, tehát a mosogatószert kicsit meredeknek tartanám!)
Ha még olvassátok a topikot, mit javasolnátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!