Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor indult meg Nektek a fogyás?

Mikor indult meg Nektek a fogyás?

Figyelt kérdés

Szülés után vagyok 5 hónappal van még rajtam 13 kg. Szülés után lement 12 kg, azóta SEMMI!!! Nem értem, mi lehet a baj? Életmódot váltottam, mozgás, egészséges kaja,és semmi.

Nektek hogy sikerült lefogynotok és mikor?

2011. júl. 5. 12:08
 1/9 anonim ***** válasza:

2.bébi után, 5hónapos a lányom, egy kisujj mozdítása nélkül(kb 2hétig volt lelkesedésem és tornáztam) mínuszban vagyok...

A vékonyságért, lapos hasért én azt az árat fizettem, hogy kirepedt a bőröm...

2011. júl. 5. 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez alkat kerdese is.

Az anyagcsered rendben van?

Termeszetes modon (rostos taplalkozassal, sok vizzel) megprobalhatod gyorsitani, az sokat segit.

De teny, hogy a fogyasert nagyreszt a taplalkozas felelos, persze fontos a mozgas is, de a taplalkozason van a hangsuly, a mozgas pedig egy szukseges kiegeszito. Az sem midnegy, hogy mit mozogsz.

Sajat esetem: nekem dietaznom nem igazan kellett, szules utan szinte egybol mentek le a kilok, a sporthoz tertem csupan vissza, de nem fogyas miatt, hanem azert, mert egyebkent is csinaltam, csak a terhessegek alatt nem mertem. Az elso terhesseg alatt iszonyuan rosszul taplalkoztam, hiztam 25 kilot, 12 lement szulessel, a tobbi 3-4 honap alatt lement, ahogy visszatertem a normal eletmodomhoz. A masodik gyerekkel csak 12 kilot hiztam, 8 ment le szulessel, a tobbi nehany het alatt. A gond az volt, hogy nem allt meg a sulycsokkenesem, igy sajnos lement meg 8 kilo ezen kivul, nagyon sovany lettem, honapok ota probalom visszaszedni tobb-kevesebb sikerrel.

2011. júl. 5. 12:33
 3/9 anonim ***** válasza:

Ugyanannyi lettem szülés után, mint amikor terhesen először mért a védőnő(67 kiló)

Magamtól nem fogytam tovább, csak amikor 2 éves korában elkezdtem fogyózni. Most 61 kg vagyok.

2011. júl. 5. 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:

Az anyagcserém, nem tudom rendben van e, de hogy lehet ezt tudni?

Csak tönköly dolgokat eszem, tészta és kenyérre gondolok. Egyébként hús, saláta, stb. május. 02 án kezdtem a változtatást és SEMMI egy deka annyi nem ment le, teljesen elvagyok keseredve, azt hittem menni fog pikk pakk, nagyon sajnálom hogy a terhesség alatt olyan hozzásállásom volt hogy most eszek, a babáért címszóval aztán majd leadom, ha tudtam volna!! És sanjos hogy csak most váltottam életmódot nem a terhesség alatt.!!!! Még egyszer ekkora hibát NEM követek el.

Szerintetek annak lehet oka a nem fogyáshoz hogy szülés után 6 héttel feltetettem a Mirena spirált?

2011. júl. 5. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Tök indegy hogy tönköly, vagy nem akkor is CH.
2011. júl. 5. 13:51
 6/9 anonim ***** válasza:

előző

semmi cukor, hylette édesítő, gyümölcscukor, a rizsben nagyon soka CH, inkább krumpi, de lleginkébb saláta, párolt zöldség

-evés előtt igyál 1 pohár folyadékot

-ne addig egyél amíg k nem pukkadsz, hanem ha még ennél is , de már ne vagy éhas, na akkor hagyd abba

-este lefvés előtt igyál 1 dl almaecetet vízzel

Én pl soha nem reggelizem, csak de 10-11 között ezsek először, mert ha reggelizek, akkor még éhesebb leszek

Tudom, hogy azt mondják, reggelini kell, de nekem ez vált be

2011. júl. 5. 13:56
 7/9 A kérdező kommentje:

Ezt már Én is észrevettem hogy ha reggelizek 8-9 körül akkor éhesebb leszek, pedig előtte nem voltam az csak ettem valamit hogy ne este egyek.

Amúgy norbi cukrot használok, norbi lisztet ha kell valamibe, a tönkölyt termékeket meg azért eszem mert lugosít és nagyon sok mindenre javallott:

[link]

Este joghurt. Szóval tényleg odafigyelek. Már annak is örülnék ha 1-2 kg lemenne, de az hogy semmi a 2 hónap alatt. Nem értem.

2011. júl. 5. 14:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Én azóta fogyok, amióta nem fogyasztok kenyeret, se más, lisztből készült terméket, cukrot. Csak a norbi-update-nek megfelelő kajákat és italokat. Sosem éhezek. Nem tornázom, mert lusta vagyok. 3 hónap alatt lement 10 kg.
2011. júl. 5. 20:27
 9/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mikor szültél?
2011. júl. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!