Mikor indult meg Nektek a fogyás?
Szülés után vagyok 5 hónappal van még rajtam 13 kg. Szülés után lement 12 kg, azóta SEMMI!!! Nem értem, mi lehet a baj? Életmódot váltottam, mozgás, egészséges kaja,és semmi.
Nektek hogy sikerült lefogynotok és mikor?
2.bébi után, 5hónapos a lányom, egy kisujj mozdítása nélkül(kb 2hétig volt lelkesedésem és tornáztam) mínuszban vagyok...
A vékonyságért, lapos hasért én azt az árat fizettem, hogy kirepedt a bőröm...
Szerintem ez alkat kerdese is.
Az anyagcsered rendben van?
Termeszetes modon (rostos taplalkozassal, sok vizzel) megprobalhatod gyorsitani, az sokat segit.
De teny, hogy a fogyasert nagyreszt a taplalkozas felelos, persze fontos a mozgas is, de a taplalkozason van a hangsuly, a mozgas pedig egy szukseges kiegeszito. Az sem midnegy, hogy mit mozogsz.
Sajat esetem: nekem dietaznom nem igazan kellett, szules utan szinte egybol mentek le a kilok, a sporthoz tertem csupan vissza, de nem fogyas miatt, hanem azert, mert egyebkent is csinaltam, csak a terhessegek alatt nem mertem. Az elso terhesseg alatt iszonyuan rosszul taplalkoztam, hiztam 25 kilot, 12 lement szulessel, a tobbi 3-4 honap alatt lement, ahogy visszatertem a normal eletmodomhoz. A masodik gyerekkel csak 12 kilot hiztam, 8 ment le szulessel, a tobbi nehany het alatt. A gond az volt, hogy nem allt meg a sulycsokkenesem, igy sajnos lement meg 8 kilo ezen kivul, nagyon sovany lettem, honapok ota probalom visszaszedni tobb-kevesebb sikerrel.
Ugyanannyi lettem szülés után, mint amikor terhesen először mért a védőnő(67 kiló)
Magamtól nem fogytam tovább, csak amikor 2 éves korában elkezdtem fogyózni. Most 61 kg vagyok.
Az anyagcserém, nem tudom rendben van e, de hogy lehet ezt tudni?
Csak tönköly dolgokat eszem, tészta és kenyérre gondolok. Egyébként hús, saláta, stb. május. 02 án kezdtem a változtatást és SEMMI egy deka annyi nem ment le, teljesen elvagyok keseredve, azt hittem menni fog pikk pakk, nagyon sajnálom hogy a terhesség alatt olyan hozzásállásom volt hogy most eszek, a babáért címszóval aztán majd leadom, ha tudtam volna!! És sanjos hogy csak most váltottam életmódot nem a terhesség alatt.!!!! Még egyszer ekkora hibát NEM követek el.
Szerintetek annak lehet oka a nem fogyáshoz hogy szülés után 6 héttel feltetettem a Mirena spirált?
előző
semmi cukor, hylette édesítő, gyümölcscukor, a rizsben nagyon soka CH, inkább krumpi, de lleginkébb saláta, párolt zöldség
-evés előtt igyál 1 pohár folyadékot
-ne addig egyél amíg k nem pukkadsz, hanem ha még ennél is , de már ne vagy éhas, na akkor hagyd abba
-este lefvés előtt igyál 1 dl almaecetet vízzel
Én pl soha nem reggelizem, csak de 10-11 között ezsek először, mert ha reggelizek, akkor még éhesebb leszek
Tudom, hogy azt mondják, reggelini kell, de nekem ez vált be
Ezt már Én is észrevettem hogy ha reggelizek 8-9 körül akkor éhesebb leszek, pedig előtte nem voltam az csak ettem valamit hogy ne este egyek.
Amúgy norbi cukrot használok, norbi lisztet ha kell valamibe, a tönkölyt termékeket meg azért eszem mert lugosít és nagyon sok mindenre javallott:
Este joghurt. Szóval tényleg odafigyelek. Már annak is örülnék ha 1-2 kg lemenne, de az hogy semmi a 2 hónap alatt. Nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!