Hogy lehet, hogy most indult be a fogyás?
Átálltam egy egészséges étrendre, napi ötször ettem, kevés ch-t, sok fehérjét, és het háromszor sportoltam. Ez így ment egy hónapig, de kb. egy helyben topogtam, az -3kg sem igazi minusz volt, inkább ingadozott.
Húsvét előtt elegem lett az örökös kaja csomagolásból, cipelésből, és bejött egy olyan elem az életembe, ami miatt egy hétig nem tudtam edzeni se járni.
Tök normálisan ettem úgy mint régen, becsúszott édesség is, zsíros kaja is, péksüti, tészta, mcdonalds.
Erre most álltam a mérlegre, és 79 kiló vagyok, pedig 86-ról indultam. Most ezt nem értem, hogyhogy fogyok?
Mert a szervezet nem műzlire és salátára van kitalálva.
Jó az köretnek meg desszertnek de nem főétkezésnek.
Ha eszel egy jó nagy adag szalonnás rántottát, azzal már beindítod az emésztésed. És ha a szervezeted megkapja ami szükséges, akkor nem fog raktározni.
A lényeg, hogy nem mindegy mikor eszel és mennyit mozogsz hozzá.
Reggelire jöhet a kalóriabomba, ebédre edd meg a salátádat hússal és a vacsorát felejtsd el. Nasikat, cukros löttyöket kiiktatod, sokat mozogsz és nem vagy te kisbaba, hogy háromóránként egyél.
Én igen sokat fogytam így.
Én most azt gondolom, hogy lehet, hogy alacsony volt a fehérjebevitel és nem is voltam edzeni, tehát valószínűleg izomból ment...
Mindegy, mostmár újra edzés, meg aránylag egészséges élet, reméljük lent is marad. Nagyon jó érzés végre 80 alatt lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!