Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi időre hagytad vagy...

Mennyi időre hagytad vagy hagynád egyedül a lakásban a gyerekedet?

Figyelt kérdés

A gyerek persze kiságyban, járókában (egyéb biztos helyen).

Hová, meddig mész el olyankor? Mennyi idős a baba/gyerek?

2011. júl. 1. 15:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Bébiőrrel simán kimegyek a kertbe, a postáshoz, kiviszem a szemetet...

Nekünk nagyon picike a kertünk, úgyhogy bébiőr nélkül is hallom, ha gondja van. Főleg így nyáron, amikor minden ablak nyitva.

2011. júl. 1. 21:03
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
17 hós a kisfiam. A lakásból nem mentem még ki nélküle. Volt, hogy annyira nem hagyott főzni, hogy betettem az ágyába, persze üvöltött tovább, de legalább hamarabb fel tudtam darabolni a zöldséget és már mentem is érte. Amit 1 kézzel meg lehet oldani, megoldom, de a múltkor annyira türelmetlen volt és nyűgös, muszáj volt betennem az ágyába. Az ágyában biztonságban van, egyébként én is ha pl. eltűnik fél percre, már fülelek, hol van és mit csinál. Mindig a sarkamban van, szóval feltűnik, ha nincs körülöttem.
2011. júl. 1. 21:34
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért erős túlzásnak érzem,hogy nem hagynám egy percre sem egyedül. Ha mondjuk alszik,akkor nem keltem fel azért, mert wc-re megyek, vagy jött a postás. Ha ébren is van,akkor járókába, vagy kiságyba teszem,amíg mondjuk ki viszem a szemetet!
2011. júl. 2. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!