Igaza van a páromnak, hogy ha azt mondja, hogy ha be merek iratkozni másoddiplomára, elválik?
gyeden vagyok itthon a második babánkkal
van már több sulim, diploma, okj-s képzések
ugymond tapétázni lehet velük
mégsem vettek fel vele sehova, nem tudtam munkahelyet váltani amikor még szerettem volna az első baba előtt
a férjem szerint halmozom a papírokat, de nincs értelmük
mert nem ettől vesznek fel dolgozni valahova és eddig se vettek fel, hiába az iskolák
szte pénz és időpocsékolás
én meg félek, hogy hova kellek majd 5 év itthonlét után
szerintetek?
Remélem, egyszer lehetsz szülésznő, ha szeretnél!!!Amit írsz magadról, azt értem és nagyon ügyes vagy büszke lehetsz magadra,de nem tudom a saját életembe beilleszteni. Nem vagyok szellemi fogyatékos, ne így értsd, hanem nem tudom, hogy akkor most mit csináljak akkor...
Pld az előző munkahelyeimen amikor odamentem élveztem is meg jól is tudtam, olyan voltam, mint egy kisangyal..mindent rám terhelhettek, túlóra kérés nélkül sokszor le se csúsztatva, segítség a kollégáknak, megírtam a tréninganyagokat, társosztályokkal mindent elrendeztem, hogy okék legyünk...de az, akiket kiemeltek, lehetőséget kaptak, ők mind olyanok, amiket írtam volt (bulik stb) és nem voltak hajlandók túlórákra nem csinálták csak azt meg, amit nagyon muszáj volt...volt hogy kimutatható volt,hogy egész nap semmit de semmit nem csinált xy ( banki nyilvántartásból) és mégsem történt semmi, ha én kivételesen időben hazamentem meg már furán néztek rám....ez több helyen többször megesett...vonzom....ezért is érzem azt ( a tapasztalataim alapján), hogy ha jól dolgozom, az nem elég...mondjuk, ezen a suli se segít...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!