Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy találjak vissza a férjemhez?

Hogy találjak vissza a férjemhez?

Figyelt kérdés

Imádjuk egymást, de a gyerekek megszületése után nagyon eltávolodtunk egymástól.

Este holtfáradtan dölünk be az ágyba...nem jut energiánk egymásra.

Mit javasoltok, mit tegyünk!

Köszönöm!

2009. márc. 27. 08:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
kettesben töltött órák..nagyszülők vigyázzanak gyerekekre, moziba menjetek el vagy vacsi vmi, vagy vmi szexi ruci neked, vegyél erőt magadon ne dőlj be az ágyba csábítsd el újra..tudom nehéz, de megéri:)
2009. márc. 27. 09:16
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki fáradt, mindíg. Ha azt várjátok, hogy elmúljon, akkor bizony sokáig várhattok. Mi úgy csináljuk, hogy elkezdünk randizni. (5 hós a 3. baba) Ha nincs kire bízni a gyerekeket, akkor itthon oldjuk meg. Csak akkor az a lényeg, hogy a kicsik aludjanak és ne legyen bekapcsolva a tv, számítógép, telefon. Pl. kiülünk a konyhába gyertya mellett megiszunk egy pohár bort és beszélgetünk, de nem a mindennapi gondokról. Fél óra is elég, utánna az alvás is jobb. Egy két ilyen alkalom után már mindketten alig várjátok, hogy újra minden a régi legyen, szóval megy minden magától. Sok sikert!
2009. márc. 27. 09:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi is hasonló helyzetbe kerültünk párommal, 2 gyerek megszületése után sem időnk sem energiánk nem maradt egymásra. Egyik este amikor bezuhantunk az ágyba, eldöntöttem ezen változtatni kell: másnap reggel felkeltettem 20 perccel korábban, leültünk a konyhába együtt kávézni/reggelizni - először nem értette, de azóta ez nálunk "törvénnyé vált"..20 perc ami csak a miénk. Lett egy kis időnk egymásra..ez volt a kezdet, de ez megtanított időt szakítani magunkra: újra kívántuk egymást, stb.. Csatlakozom előttem szólóhoz: gyermekeket nagyira rábízni, szexi fehérnemű és csábítsd el! :)
2009. márc. 27. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!