A Minimanó babacentrumban milyen a Klubkártya?
Figyelt kérdés
Nem írták le pontosan, hogy mennyi kedvezmény jár egy vásárlásnál.
Mennyi idő múlva kaptátok meg a kártyát? Neten megrendeltem már két hete, de még semmi, pedig már nagyon mennénk vásárolni.
2009. márc. 26. 10:32
1/2 anonim válasza:
Azt hiszem 5%.Attól,h nem kaptad meg a kártyát mehetsz vásárolni, csak tedd el a blokkokat,és ha megérkezett a kártyád bemész,viszed a blokkokat is és jóváírják a kártyádon az összeget.A kedvezmény onnantól jár,h a vásárlásaid értéke elérte a 100000 ft-ot(tudom,ez máshol nem így van,engem is meglepett,de pikk-pakk elértük ezt az összeget)Nekünk elég sok bababolthoz van már kártyánk,érdemes sok helyre járni(Mária Bababolt 5% XIII.ker.;Elefáni bababolt 5% XI.,XVIII.,VIII.ker;Baby Planet bababolt IV.ker;Brendon(ez sok helyen van)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
igen, azt olvastam,h 100e ft-ot kell elérni, nekünk ez bőven meg lesz, mert gyerekbútort vennénk. de akkor nyugodtan mehetünk előbb is.
2009. márc. 26. 12:35
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!