Van egy zaklatóm! Mit tehetnék ellene?
Van egy kétéves kislányom. Terhességem alatt egy ismerős ( család barátjának a felesége) folyton osztott, hogy mit hogyan csináljak majd a gyerekkel amikor megszületik. Nem zavart az elején, aztán már csak ez volt a témája, a hasamat is megsimogatta időnként hiába kértem, hogy ne. Mivel a férfi nagyon jó barátunk így nem hanyagoltuk, de a felesége nyilván mindig vele volt mikor összeültünk. Megkért, hogy hagy legyen bent a szülésnél. Mondtam, hogy ez kizárt dolog.( gondoltam magamban mit képzel ez magáról?)
Megszületett a lányom és elsőnek jött be látogatóba, nem volt kedvem cirkuszolni a szobatársam előtt, de nagyon nem tetszett, nem hívta senki. Utána is átjárkáltak a férjével én meg mondtam az én férjemnek, hogy ebből elég, nem bírom már a kéretlen tanácsait és a bejelentés nélküli idepofátlankodásait. Legközelebb mikor jöttek, elmondtuk nekik ezt az egészet, szépen érthetően, igyekeztünk nem bántóan fogalmazni. Úgy tűnt vették a lapot. De rákövetkező alkalommal már csak a férfi jött, aminek örültem, de nyilván gyanús volt. Azóta az összes közös ismerősünktől azt hallom vissza, hogy milyen ótvar anyának hord el mindenkinek, én vagyok a központi témája és természetesen csupa hazugságokat terjeszt rólam. Pl.:leturmixoltam cini minist tehéntejjel a kéthónaposomnak és beletömtem. Sokan nem hisznek neki, mert ismernek engem, de telefonon is zaklat ( csak rá tudok gondolni) egy kicsit megcsörget és felvenni sincs időm, persze éjszaka csinálja ezt. Azóta némítottam és pár fontos hívást nem kaptam meg, mert egész nap némán felejtettem. Számot cseréltem, de 2 hónap után újrakezdődtek. Leveleket irkált közösségi oldalakra nekem, hogy mit veszítettem és sajnálja a gyerekem, hogy ilyen anyja van. Az üzenőfalra is kiírja, amit mások látnak. Tiltottam, új emailcím, de azt is megtudta. Neki nem lehet gyereke, lombikozik és azt is közölte, hogy nem létezik Isten, mert nekem adott gyermeket neki meg nem.
Mit csináljak, hogy békén hagyjon? Eleinte nem foglalkoztam vele, aztán nagyon feldühített egy levelével, most 3 hónapja megint nem válaszoltam neki semmit, de nem hagyja abba.
A család barátja pedig csak annyit mond, hogy felfújom az egészet, hagyjam rá majd leáll, nagyon keserű amiatt, hogy nem lehet gyereke. De arról én tehetek?
Visszavonom amit írtam,hogy egy gyerek talán megváltoztatná, az ilyen emberre nemhogy gyereket, állatot sem bíznék.
Tényleg jobb lenne rendőrségre menni mert ez egy elég ijesztően beteg elméjű nőszemély.
Jelentsd fel mindenképpen. Erre a nőre már nem is lehet azt mondani, hogy szimplán bunkó vagy gonosz vagy szemét, hanem szemmel láthatóan megbolondult, egyszerűen már nincs józan ítélőképessége.
A leveleit szerintem se csak szövegileg másold, hanem nyomj rá egy print screen-t, és a képet mentsd el. Meg az e-mailjeid közül se töröld őket, legyenek csak meg.
Rémes lehet egy ilyen "ismerős", akinek nincs jobb dolga, mint téged szapulni. Tisztán látszik, hogy belebolondult abba, hogy neki nem lehet gyereke, de most őszintén, annyi dolog lehet, ami az embernek nem lehet, pedig szeretné, szóval azért megőrülni nem kéne. Aki ettől ilyen mértékben képes elveszíteni az eszét, azzal alapból van valami probléma.
Hat nem irigyellek..kicsit sem.
Jelentsd fel mindenkeppen!!Tuti elmebeteg!!Meg csak az kene, hogy egyszer ratok tamadjon seta kozben es ne adja Isten leusson valamivel es elvigye a lanyodat.
Gyogyszeres korhazi kezelesre van szuksege.
A ferfival is meg kell szakitani a kapcsolatot, ha O sem tesz semmit.Minden telefonszamot megvaltoztatni es ha nem sajat lakasban laktok el is koltozhettek.
Tudom, hogy rossz egy illyen elmebeteg elol menekulni de nincs mas valasztas.
Ismerosom el akarta hagyni a parjat, mert megkattant a feltekenykedestol es felgyujtotta a csaj kocsijat.
A csaj kulfoldre menekult a kislanyaval de el kezdett nyomoztatni a pasi es sajos megtalata oket.
Ezt nem azert irtam le, hogy beparaztassalak, csak jobb felni.......
Legelső válaszolód vagyok....döbbenetes az a levél...én komolyan megverném azt a nőt mint a lovat!! Nagyon vigyázz a kislányodra meg magadra is!!Egyébként ha én lennék a férjed én biztosan nem hagynám annyiban,elkapnám a torkát amikor sneki sem lát,és elmagyaráznám neki a dolgokat.
Van egy ötletem!!!!!!!!!!!!!!!!! Őrületbe akarod kergetni???Dobd fel ide az e-mail cimét,nevét,számát,nem hiszem hogy a GYIKes anyatigrisektől létezik ember a földön aki ne rettenne meg:-))))
Kedves utolso: az tuti, hogy sokan jol raszallnanak, de nem ez a megoldas.
Akkor ugyan artra a szintre sullyednenek mint az a "no".
Masreszt tuti, hogy az O parja rogton ugrana es feljelentene mindenkit!!
Bezzeg az O felesege csinlhatja....az mindig igy szokott lenni :S
Fel kell jelenteni.Ha nem tortenik semmi akkor ujra fel kell jelenteni....addig kell csinalni amig nem csinalnak valamit vele!!!
Ne hagyd ennyiben a dolgokat, mert azt hiszi barmit megetehet, mert felsz tole (bevallom en marhara felnek, mert tuti kattant).
Rendőrségi feljelentés az békés megoldás...
Én magam nem vagyok roma, de vannak nem idén barnult haverjaim. Ez két dolog miatt jó: nem kell félnem tőlük, másrészt ha lenne egy ilyen zaklatóm, csak egy szavamba kerülne, és 50-en állnának a háza előtt. Nincs nektek hasonló barátotok, aki tudna ilyen módon segíteni?
Amúgy utolsó, ha valakinél azt látom, hogy 100%-ban hasznos válaszokat ad, akkor nagyon elkezd viszketni a kezem, hogy mindentől függetlenül lepontozzam, de megálltam, sőt, gyorsan nyomok is egy zöldkezet, mielőtt még megteszem...
Hat ez nagyon durva :(
En is a feljelentest javaslom. Nagyon sajnallak titeket :(
Nagyon vigyazz magadra es a csopp kislanyodra.
A héten megtesszük a feljelentést köszönöm a válaszokat!
Elkezdtem lementegetni a leveleket meg ezeket úgy ahogy mondtátok, ez tényleg jó ötlet még szerencse, hogy nem töröltem őket miután csak a szöveget mentettem le.
Kedves Válaszoló, akinek roma barátai vannak, mi nem forgunk ilyen körökben hanem épp ellenkezőleg, főleg nemzeti érzelmű barátaink vannak. De én úgy vagyok vele, hogy ezt nem másoknak kell megoldani, meg akit ő nem ismer azoknak nem is meséltünk erről a dologról.
A férjem egy megtermett ember, többször is el akarta kapni a nőt, de mindig lebeszéltem róla hiszen nem ez a megoldás. Na meg az sem ha kiteszem ide az elérhetőségeit, bár nagyon megérdemelné. Szóval most próbálkozom a rendőrséggel és ha az nem jön be akkor olyan kapcsolataimhoz fordulok ahová nem szeretnék, mert nagyon rossz lesz a nőnek.
Tényleg köszönöm a válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!