Járna valami támogatás-segély?
Figyelt kérdés
szeretnék a kisfiammal külön költözni a szüleimtől,egyedül nevelem őt.kapok gyest és családit vmint jogosult vagyok a gyermekvédelmi támogatásra.jól jönne ha kaphatnék vmi önkormányzati támogatást v vmi segély félét,minden pénz jól jön.jogosult vagyok még valamire?még mielőtt vki lehurrog nem fogom a fiam a nyomorba vinni,csak akkor költözünk ha minden feltétel adott.köszi2011. jún. 24. 21:29
1/7 anonim válasza:
Onkormanyzat fuggo. Van ahol nincs ra lehetoseg, de van ahol lakast is adnak a piaci alberleti arak feleert is. Az onkormanyzatnal kell erdeklodni.
2/7 A kérdező kommentje:
szerencsére van egy kis külterületi ingatlan a nevemen,egy kicsike ház áll rajta,így nem kell albérletbe mennünk ill lakásra sincs szükségünk
2011. jún. 24. 21:33
3/7 anonim válasza:
Sem házat, sem annyi pénzt nem fog tudni adni neked egyik önkormányzat sem, hogy neked abból otthonod legyen. Mindenhol más a szokás, a befolyó pénz összeg. Nálunk semmit sem adnak, érdeklődj ilyenről a hivatalban. Egyébként melyik település?
4/7 A kérdező kommentje:
Ceglédbercel
2011. jún. 24. 21:35
5/7 anonim válasza:
lakásfenntartási támogatást kaphatnál még szerintem
6/7 anonim válasza:
Ha van telek, ingatlan a neveden, akkor nem nagyon. Maximum lakásfenntartási támogatást, az párezer forint havonta (én egy másfeles panelra négyezret kaptam).
7/7 A kérdező kommentje:
hát az is több mint a semmi.nah majd meglátjuk hogyan lesz,köszi :-)
2011. jún. 25. 17:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!