Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aki más városba szült, mint...

Aki más városba szült, mint ahol lakott, kb60-80 kilométerre, az hogy vitte haza a babáját?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 20:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Kocsival, bébihordóban.
2011. jún. 24. 20:50
 2/10 anonim ***** válasza:
Kocsival, gyerekülésbe kötve.
2011. jún. 24. 20:50
 3/10 anonim ***** válasza:
Kocsival, biztonsági ülésben (hordozó), bekötve. ki se adják nálunk hordozó nélkül a babákat...
2011. jún. 24. 20:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Van nekünk is hordozónk.Ti hogy kötöttétek be?Én leginkább a fékezésektől félek,de nagyon nehogy kitörjön a kis nyaka.Igaz az hogy menetiránnyal ellentétesen kell rakni a hordozót?
2011. jún. 24. 21:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
csak menetiránynak háttal szabad bekötni, épp azért, mert még nem tudja tartani az amúgy is nehéz buksiját :)))
2011. jún. 24. 21:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha van beköthető hordozótok, akkor ahhoz van leírás is, legtöbbször képes ábrákkal.
2011. jún. 24. 21:21
 7/10 A kérdező kommentje:
Nincs használati utasítás a hordozóhoz,külömben nem kérdeznék ilyeneket=)))
2011. jún. 24. 23:30
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Szia! Nekünk autóba beköthető mózesrész tartozott a babakocsihoz, amit vettünk. Én nem akartam semmiképp hordozóba tenni, mert kb. 1 órás volt az út, és ugye eleinte max. 20 perc hordozóban fekvés ajánlott a Picúrnak a gerince miatt. Minden jót Nektek! Üdv, 19 hónapos kisfiú anyukája.
2011. jún. 25. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:

hát akkor keress hozzá a neten vagy ha nem tudsz sem márkát semmit, akkor ruházz be egy biztonságos hordozóra, amit be tudsz kötni, gyakorold a bekötést, mert nagy baj lehet akár egy kisebb fékezésből is.

Szedett-vedett hordozóba annyi mintha be sem kötnéd.

2011. jún. 25. 17:20
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem szedett vedett a hordozónk.Multifunkciós babakocsit vettünk,de a hordozóhoz nincs külön használati utasítás.Mindegy majd feltalálom magam,okosabb nem lettem =)
2011. jún. 25. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!