Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve járunk a barátommal, és nagyon szerelmes vagyok bele, de ő ősszel elmegy egy másik városba egyetemre, ami 400 kilométerre van. Én csak 1 év múlva végzek. Ugye szakítanunk kell, mikor elmegy, mit tegyek?
Szerintem nem kell szakítanotok, ha a kapcsolatotokkal amúgy minden rendben. Én is éveken keresztül távkapcsolatban éltem a főiskolai évek alatt, de ez nem is volt olyan nehéz, mint mondjuk régen. Az internet volt a segítség. Napi kapcsolatban voltunk a neten, chateken és e-mailben. Egy-két hetente hétvégéken pedig láttuk egymást, mert valamelyikünk megtette a szükséges távolságot a másikhoz.
Ha csak egy évről van, azt simán ki lehet bírni így. Eleinte nehéz lesz persze, de ha ügyesen szervezitek az életeteket, akkor tudtok alkalmazkodni.
Az én barátom három éve ment el 300 km-re tanulni, két évre. Péntekenként hazajött, néha én mentem. Ma a férjem.:))
Valóban néha nehéz, olykor nagyon tud a másik hiányozni, de egy szerelemnek ennél többet is ki kell bírnia.
nem kell szakítanotok. minden egyetemistának van egy otthoni csaja, meg egy egyetemi csaja is. általában amikor a vonatablakon még az otthoni barátnőnek integetnek, a másik kezükkel már írják az üzit: indulok kicsim
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!