Mit szólnál, ha anyósod bepakolászna a gyerekeid ruhás szekrényébe, rá a ruhákra párnákat, takarókat, plédeket?
Eltörném a kezét lábát,aztán bedugnám a szociba...
Miért mit kellene tenni,talán kérd meg,hogy máshová tegye a nagyobb dolgokat.Ahol a takarókat tartod...
- Ha az a hely kell neki erre a célra, akkor átpakolnám a gyerek cuccokat.
- Ő bepakol én ki.
- Megbeszélném vele a dolgot.
Az ő házában laksz ez van.
az lehet, hogy az ő házában lakunk, de:
talán szólni kellene, hogy berakom a szekrénybe, na de rá a ruhákra????
Szerintem te is elájultál volna, ha meglátod.
Jelenleg mi is egy fedel alatt lakunk. Atmeneti allapot.
Igaz, a mi kapcsolatunk jo, de az en anyosom is rendezkedos. Rendszerint bepakol, vagy atpakol. Volt olyan, hogy elutaztunk, kozben "rendet" rakott a polcon, ami annyit jelentett, hogy amit o nam odavalonak itelt, azt ugy elpakolta, hogy utana harom hetig nem talaltuk, mert elfelejtette hova rakta be. Nekem meg azert volt ott minden egy helyen, mert meg koltozes utan voltunk, nagyon zsufolt a haz es fogalmam sem volt, hogy hol lesz a helye, de szerettem volna, ha ezek a dolgok mindig keznel vannak.
Hat ez van.
En nem csinaltam ebbol perpatvart, megkertem, hogy ezentul inkabb hagyja ezt ram, nem azert csinalom ugy, ahogy mert lusta vagyok, hanem direkt.
Nem kellett magyaraznom, sem veszekednem, neki is jo tanulopenz volt, mert harom hetig o is velunk idegeskedett, hogy elokerulnek-e az elrejtett dolgaink.
Azota is elofordult, hogy oda rak dolgokat, ahova nem valo, utana pakolhatom at. Tudom, hogy segiteni akar, ezert nem habzik a szam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!