Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az érdekelne, hogy egy apának...

Az érdekelne, hogy egy apának milyen korig illik a lányát meztelenül látnia (pl: fürdésnél)?

Figyelt kérdés
2011. jún. 23. 05:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez csaladoktol fuggo. ezt a kislany erettsege donti el.szerintem kb. 8-9 eves korig. de mikor mar elkezd szegyenloskodni akkor meg kell adni az intimitasat.
2011. jún. 23. 05:49
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
igen így van.Én monjduk 10éves kort mondanám.És ha azt mondja menj ki apa,akkor menj ki:)
2011. jún. 23. 06:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én talán kicsit előbbre mondanám, olyan 6-7 éves korig, ameddig a gyermek nem megy iskolába. Engem kifejezetten zavart már óvodában is, ha édesapám benn van, amikor fürdök, amikor iskolába kerültem (7 évesen) már anyukám is csak törölközni segített. Ott van még a menstruáció is. Nekem 9 évesen jött meg, ezért 7-8 évesen már bőven szőrösödtem, és éreztem magam annyira érettnek, hogy zavart, ha családtag meztelenül lát.
2011. jún. 23. 07:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem korfüggő. Inkább kapcsolnám a szégyenlősséghez. Vannak családok, akik fürdenek, öltöznek együtt, egymás előtt és vannak akik egyáltalán nem. Nálunk nem nagyon szokás. Apu előtt csak ruhában mutatkoztam mindig, 1 évvel fiatalabb öcsém előtt akár bugyiban és melltartóban is a mai napig is (végül is ez ugyanaz mint a bikini). Vannak olyan ismerős családok, ahol a 28 éves lány még mindig megjelenik az apja előtt meztelenül. Ők így szokták meg. A pároméknál is teljesen normális, hogy ki be járkálnak a családtagok a fürdőből ha valaki fürdik.
2011. jún. 23. 08:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A férjem kislánya most lesz 7 éves, mivel csak hétvégi apuka, így a lánya kedvéért sokáig együtt pancsiztak a kádban én meg a szélén játszottam velük. Most fél éve,h elmagyarázta neki,h most már majd csak anyával fürödjön, meg is értette, és azóta a kád mellett csücsül, de már azt is ritkán. A végén megy ellenőrizni, hogy rendesen lemosdott-e, vagy én megyek...:)
2011. jún. 23. 08:16
 6/8 anonim ***** válasza:
83%
7 éves a lányom, de mivel bemehet ha az apja zuhanyzik, akkor is ha én öltözök, így ő se szégyellős, remélem nem is lesz az. Ha az lesz és kiküld minket a fürdőből akkor természetesen majd kimegyünk, tiszteletben tartjuk, de ez szerintem inkább családi szokás kérdése. Nálunk bárki bemehet bárkihez ha öltözik akkor is, meg ha zuhanyzik akkor is.
2011. jún. 23. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem nem neveltek szégyenlősségre, mégis az voltam kicsi koromtól kezdve, és nemcsak fiúk előtt, hanem nők előtt is. Mai napig is.
2011. jún. 23. 11:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most lesz 9, de nem szégyenlős, csak nem igazán szerettem volna, ha az iskolában valahogy előjön a dolog és mások megbotránkoznának rajta.
2011. jún. 23. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!