Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mutatkozzon egy szülő meztelen...

Mutatkozzon egy szülő meztelenül a gyereke előtt?

Figyelt kérdés
Helyes, vagy sem? Tudom, hogy erről megoszlanak a vélemények, nekem is megvan a sajátom, de nagyon érdekel, hogy ki miért a sajátját tartja helyesnek. Csak légyszi ne legyen belőle veszekedés, csak írjátok meg a véleményeteket, ne a másikét fikázzátok!
2008. aug. 14. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a 2 éves kislányom előtt nem szégyenlősködünk,de ezzel nem azt mondom,hogy csupaszon szaladgálunk előtte. Természetes,hogy amíg átöltözünk nem fogom takargatni magam sem én sem az apukája. Sőt van amikor bent ül,mikor fürdünk és szóval tart minket. Jobb lenne,ha takargatnánk magunkat és nem tudom hány évesen kérdzősködne,hogy "az mi ott alul még ilyet nem láttam"... Így meg természetes neki,hogy apának ilyene van anyának meg olyana. A mi gyerekünk erről sosem beszél,de nem azért mert még nem tud,hanem azért mert nem érdekli...:):)
2008. aug. 15. 07:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 5 éves a lányom és mi sem takargatjuk magunkat.Van hogy hárman is együtt fürdünk,nem zavartatjuk magunkat.Ha valami érdekli megkérdezi pl.miért van neked nagyobb cicid,v.hogy miért borotválkozom, ő is szőrös lesz-e stb...Természetes,hogy összehasonlítja a nőket a férfiakkal.Inkább kapja meg szerintem egy gyerek mindenre a választ,minthogy tudatlanul,másféle módon érdeklődjön.Így hogy megkapta itthon,már máshol nem érdekli.Azt nem engedjük természetesen,hogy hosszabb ideig stíröljön minket,de ha néha oda-oda néz az még nem baj.
2008. aug. 15. 07:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem még kicsi a kisfiam,17hónapos de mi sem takargatjük magunkat,neki ez természetes szerintem.
2008. aug. 15. 08:50
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

szia!

az én kisfiam 5 éves. Minden este apával fürdik, de szinte mióta megül egyedül a kádban. Volt olyan hogy velem, vagy hárman fürödtünk. Nemsokára jön a tesó, és hozzám is beszokott jönni amikor zuhanyozok. Neki ez a természetes.. szerintem ha takargatnánk előtte magunkat akkor sokkal nagyobb érdeklődés, kíváncsiság lenne a részéről

2008. aug. 15. 09:12
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
ne haragudjatok, de én mindenkivel ellentétben azon a véleményen vagyok, h nem feltétlenül takargatni kell magunkat előtt, de egy bizonyos kor után elkezdődnek a nemi szerepek és kialakul a nemi identitás. az hogy még most nem kérdezősködik és úgy érzitek, h majd anno kisebb lesz a kíváncsiság, hát nagyon tévedtek, hisz csak a szüleit látja így nem a barátokat,...stb. Szerintem már egy nagyobb gyereknél, pl: 5 év, nagyon nem jó együtt fürödni. Talán az apa a fiával, vagy anya a lányával. De mindhárman.....
2008. aug. 15. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én akárhány éves voltam mindig láthattam a szüleimet és az öcsémet is meztelenül, és szerintem jó volt így. A természetes szégyenlősség ígyis-úgyis kialakul az emberben.

Szerintem természetes, hogy a családtagok látják egymást meztelenül...

2008. aug. 18. 01:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Amit az első válaszoló írt azt teljes mértékbe helyesnek tartom, hogy nem takargatják magukat, de nem is szaladgálnak úgy a lakásba. Nekem sajnos anyukám az utobbit is csinálja, engem nagyon zavar, én undorítónak tartom. Majd ha lesznek gyerekeim akkro nem fogok azon agyalni h jujj most meztelenül lát, majd ha épp öltözök láthat úgy, de nem fogom "mutogatni" magam.
2009. ápr. 9. 00:55
 8/8 anonim válasza:
Felmérések igazolják, hogy azokban a családokban, ahol a szülők meztelenül (is) vannak a gyerekeik előtt, szinte egyik gyermek sem lesz gátlásos, sokkal őszintébbek, kiegyensúlyozottabbak, nincsenek szexuális problémáik, sikeresebb a házasságuk, jobban érvényesülnek az életben!
2014. júl. 26. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!