Mi a véleményed az olyan nőkről, akik éheznek maguk is vhol a 3. világban és ezek ellenére mégis egy csomó gyereket bevállalnak a nyomorban?
Szeretném, ha csak kulturált érveléseket írnátok, nem beszólogatást, hogy ne nézzek le senkit, mert erről szó nincs, csupán sajnálom azokat a szegény gyerekeket és értetlenül állok a jelenség előtt.
Előre is köszönöm.
Akkor csalódást okozok, mert nem a cigányokra gondoltam, az elkötés kapcsán, hanem úgy ámblokk a civilizált világból származó emberekre. Köztünk és a cigányok között is vannak olyan szülők akik megérdemelnék véleményem szerint. Persze ez egy olyan leegyszerűsített primitív gondolkodás, de akkor is van benne talán valami.
Ja és képzeld egy valami vitathatatlan számomra. A cigány ember lényegesen családcentrikusabb mint mi.
"Igen a szomszédom is mindent megtesz a gyerekéért, épp tegnapelőtt rabolt ki egy 3 gyerekes családot."
Kedves ítélkező, te ne nevezzél engem durvának, mert ilyet se kéne írni.A primitív reakcióimat meg akinek nem inge, minek veszi magára?!Pont az ilyen előítéletesek miatt írtam, amit írtam, de ezennel a témát lezárom.Sziasztok!!!!
Tudod én az elején azért válaszoltam mert tetszett a téma és az is , hogy kulturáltan írt mindenki, ahogy te is kérted. És tudod én olyan vagyok, hogy ahogy hozzám beszélnek úgy válaszolok én is, kivéve egy bizonyos szint alá nem megyek.
Majd mégis te dobtad be a labdát ami hirtelen furcsának is tűnt, hisz senki, sem én sem más nem írt rossz ítélkező válasz. Te voltál az egyetlen aki az állatokkal hasonlítottad össze a 3-dik világbeli embereket. Hát mi az ítélkezés, ha ez nem. De rendben, még úgy ahogy elfogadtam, hisz vannak emberek, akik nem fogadják el csak a saját véleményüket.Meg egyébként is, ahogy mondod, úgy voltam vele, akinek nem inge ne vegye magára..és én nem éreztem, hogy nekem fel kéne vennem. De utána címezted nekem, hogy nagy az arcom, hát erre muszáj volt a te stílusodban reagálni. Nem jellemző rám, de az ilyen ok nélküli támadásokat nem bírom. Hisz előtte én teljesen ítéletmentesen, hátsó rossz gondolatok nélkül válaszoltam, semmi nagy arc.
Szóval sajnálom, hogy nem fogadod el, ha valaki nem ért egyet veled, azért még a bántó szavakat el kéne kerülni, pláne ha téged senki nem támad. Márpedig egy komment sem irányult ellened. És ha támadsz ok nélkül...ez van. Ennyit a kérésedről a kérdésben.
Nagyon jó válaszokat kaptál a kérdésedre, elolvastam mindet. Sértő szerintem nem érkezett, te annál inkább furcsa lettél, ahogy elkezdtél reagálni:S
Mi a véleményem azokról a nőkről? A legelső, ami eszembe jut, hogy összeteszem a két kezem, hogy nem ott élek, hogy mekkora szerencsénk van nekünk, nálunk nagyjából az egész országban iható víz folyik a csapból, minden 15 km-en belül orvos, bolt, óvoda és iskola van. Nem irigylésre méltó a helyzetük sok tekintetben, de én semmiképpen nem nézem le őket, sőt! Ezerszer nehezebb az életük, de nekik más dolgok fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!