Legót, építőkockát hogyan tisztítod?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 12:03
1/7 anonim válasza:
Igazán? Néha, mikor nagytakarítok, letusolom meleg vízzel. van egy ismerősöm, aki havonta egyszer mosózacskóban kimossa kímélő programon a gépben:)
2/7 anonim válasza:
sima szappanos vízzel és jól előblítem utána.
ennyi.
3/7 anonim válasza:
ÉN a kádba beleborítom, egy kis folyékony fertőtlenítő, amit anno a cumisüvegekre is használtam, kicsit ázik, aztán jól lezuhanyozom, majd törölközőre kitéve megszárad. Kb. havi egyszer max.
4/7 anonim válasza:
Az oviban beleteszik ruhazsákba, aztán bele a mosógépbe!
5/7 anonim válasza:
Kádban áztatom, megszárítom. Nincs azon olyan nagy kosz, max. egy kis por, az meg lejön vízzel.
6/7 anonim válasza:
Én sehogy sem...
Csak a plüss cuccokat mosom.
7/7 anonim válasza:
Párna huzatba kell tenni és bele a mosógépbe persze öblítőt nem teszek ilyenkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!