Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Észre fogom venni az orvoson...

Észre fogom venni az orvoson ha nem tetszett neki az összeg?

Figyelt kérdés
Holnap megyek a 6 hetes kontrollra. Császárral szültem fogadott orvosnál. Nem kérdeztem tarifát, annyit adtunk amennyi még éppen belefért a keretünkbe. Hallomások alapján többet szoktak adni.
2011. jún. 21. 22:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mi is 50.000 ft-ot adtunk. Vidéki város, főorvos doki, programozott császár.

"Muszáj" volt megfogadni, mert ez volt a 3. műtétem, és szerettem volna minél jobb kezekben tudni a babám és a saját életemet is. Előre le volt beszélve vele minden, csak a tarifa nem. Ő nem monda én pedig nem kérdeztem. Varratszedéskor kapta a pénzt, megköszönte és zsebre tette anélkül, hogy kibontotta volna a lezárt boritékot.

Majd délután kiderül hogy mit szólt a kapott összeghez.

2011. jún. 22. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
én egy büdös kanyit nem adtam a dokinak.ügyeletes dokinál szültem.minden rendben volt.mikor a mellettem fekvő anyuka kijelentette,hogy neki is ez volt a dokija és ő felfogadta 100000ftjába került.én úgy vagyok az ilyennel,hogy a páromnak se adnak plusz pénzt, mint amennyi jár.az orvos is kap fizetést
2011. jún. 22. 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Én megszültem, mielőtt megfogadtam volna az orvosom. Mázlimra annál szültem, akinél szerettem volna, de ügyeletben, és este 7 kor szültem , fél 8-ra rendbe tett, szóval mehetett aludni. Nem jártam hozzá magánrendelésre, de nagyon rendes volt, minden nap benézett, és varratszedéskor kapott 10 ezret. Két éve ez is hatalmas teher volt a családi kasszának, de odaadtuk, mert úgy éreztem, hogy ahogy viselkedett velem ennyit megérdemel. A kontrollra soron kívül bementem, mert megadta a mobilját, hogy mikor ott vagyok, hívjam, és behívnak. Megkérdezte mi újság a kicsivel, és hogy telefonált az a PIC-re, amíg bent volt hogy mi van Vele. Majd a második gyereknél hozzá fogok menni, és nem fogok tőle sajnálni semmit, csak figyeljen rám, és a babára, és a második ne legyek korababa! (Viszont a magánrendelésen kívül a szülésre 50 ezernél többet nem vagyok hajlandó kiadni!)
2011. jún. 22. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Én voltam a "miért ilyen egyértelmű..."

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:52

köszönöm az első normális választ a kérdésemre! Soha nem szültem, és azért tettem fel a kérdésemet, mert nem értettem a dolgot.

2011. jún. 23. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!