Mikor használjátok a hordozót a babakocsira szerelve?
Figyelt kérdés
Travel system kocsit vettünk, az eladó szerint a kocsira szerelt hordozóba rakjam az újszülöttet,mig nem lesz picit nagyobb. Én úgy tudom,hogy egyenesen kell feküdnie,a hordozó meg homorú. Inkább simán a babakocsiba teszem,teszek alá összehajtott plédet, igy jobb,mint a hordozó nem?2009. márc. 24. 13:54
1/5 anonim válasza:
Soha. Én is úgy csináltam, ahogy te is írtad. Jobb a gerincének, ha simán a kocsiba teszed. Mi csak az autóban használjuk.
2/5 anonim válasza:
Szia.Nekünk is ilyen kocsink van,de amíg olyan pici volt én nem tettem bele,igaz kipróbáltam,de szegényke olyan kis görnyedten volt benne így én csak 3hónaposan sétáltam vele először a hordozóban,de csak akkor ha szép idő volt:D.Amúgy szerette a kisfiam jókat aludt benne.Már 6.5hós,néha még most is így megyünk sétálni,de már jobban szeret üldögélni és nézelődni.Várd meg míg akkora lesz,hogy tartani tudja magát,utána már mehetsz vele bátran szeretni fogja.
3/5 anonim válasza:
Érdekes, nekünk azt mondta az eladó a boltban, hogy kb 6 hós koráig, csak ebben lehet sétáltatni, mert a babakocsi maga nem dönthető teljesen vízszintesre, és az jobban megviseli a gerincet. A hordozók már jó minőségűek és nekik vannak kialakítva. Mi hat hetes korában már 200 km-re utaztunk vele és jól el volt a hordozóban másfél két órát. Ennél többet ugysem ül benne.
4/5 anonim válasza:
Amíg nagyon pici volt én nem tettem huzamosabb időre bele, de 1 hónapos kora után már 1-1 órára simán. A hordozó nem árt a gerincnek, mert íves, nem egy egyenes szögben döntött. Csak amíg pici, kell a szűkítő bele. De persze úgy csinálod ahogy akarod, csak ha már megkérdezted, gondoltam leírom, hogy mi így csináltuk, nekünk ezt mondta a doki is, pont azért, mert nekem gerincferdülésem van, és állítólag így jobb neki. Az is igaz, hogy a mi babakocsink sem volt teljesen vízszintes, egy nagyon picit meg volt emelve a fejrésze. Nem tudom, miért csinálják ilyenre a mai babakocsikat. Nincs mindenkinek pénze olyanra, amihez külön mózes is van, nem értem, miért nem lehet rendesen egyenesre dönteni a babakocsit.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én ezekből azt szűrtem le,hogy úgy és oda tegyem,ahova akarom,majd kitapasztalom hogy jobb neki :)
2009. márc. 25. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!