Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor használjátok a hordozót...

Mikor használjátok a hordozót a babakocsira szerelve?

Figyelt kérdés
Travel system kocsit vettünk, az eladó szerint a kocsira szerelt hordozóba rakjam az újszülöttet,mig nem lesz picit nagyobb. Én úgy tudom,hogy egyenesen kell feküdnie,a hordozó meg homorú. Inkább simán a babakocsiba teszem,teszek alá összehajtott plédet, igy jobb,mint a hordozó nem?
2009. márc. 24. 13:54
 1/5 anonim ***** válasza:
71%
Soha. Én is úgy csináltam, ahogy te is írtad. Jobb a gerincének, ha simán a kocsiba teszed. Mi csak az autóban használjuk.
2009. márc. 24. 13:57
 2/5 anonim ***** válasza:
71%
Szia.Nekünk is ilyen kocsink van,de amíg olyan pici volt én nem tettem bele,igaz kipróbáltam,de szegényke olyan kis görnyedten volt benne így én csak 3hónaposan sétáltam vele először a hordozóban,de csak akkor ha szép idő volt:D.Amúgy szerette a kisfiam jókat aludt benne.Már 6.5hós,néha még most is így megyünk sétálni,de már jobban szeret üldögélni és nézelődni.Várd meg míg akkora lesz,hogy tartani tudja magát,utána már mehetsz vele bátran szeretni fogja.
2009. márc. 24. 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekünk azt mondta az eladó a boltban, hogy kb 6 hós koráig, csak ebben lehet sétáltatni, mert a babakocsi maga nem dönthető teljesen vízszintesre, és az jobban megviseli a gerincet. A hordozók már jó minőségűek és nekik vannak kialakítva. Mi hat hetes korában már 200 km-re utaztunk vele és jól el volt a hordozóban másfél két órát. Ennél többet ugysem ül benne.
2009. márc. 24. 15:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nagyon pici volt én nem tettem huzamosabb időre bele, de 1 hónapos kora után már 1-1 órára simán. A hordozó nem árt a gerincnek, mert íves, nem egy egyenes szögben döntött. Csak amíg pici, kell a szűkítő bele. De persze úgy csinálod ahogy akarod, csak ha már megkérdezted, gondoltam leírom, hogy mi így csináltuk, nekünk ezt mondta a doki is, pont azért, mert nekem gerincferdülésem van, és állítólag így jobb neki. Az is igaz, hogy a mi babakocsink sem volt teljesen vízszintes, egy nagyon picit meg volt emelve a fejrésze. Nem tudom, miért csinálják ilyenre a mai babakocsikat. Nincs mindenkinek pénze olyanra, amihez külön mózes is van, nem értem, miért nem lehet rendesen egyenesre dönteni a babakocsit.
2009. márc. 24. 21:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én ezekből azt szűrtem le,hogy úgy és oda tegyem,ahova akarom,majd kitapasztalom hogy jobb neki :)
2009. márc. 25. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!